Kerstreizen

Kerstreizen
false
10
10
fade
6
1

In 2017 organiseren we alweer voor het zesde opeenvolgende jaar onze inmiddels traditionele Kerstreizen naar Hotel Der Brabander in Winterberg voor de 9e en 10e editie en wel van:

  • zondag 19 t/m woensdag 22 november
  • zondag 26 t/m woensdag 29 november

Zoals u van ons gewend bent presenteren we ook voor deze Kerstreizen weer een super aanbod aan van artiesten, die we binnenkort bekend zullen maken.
Ditmaal geen Brabantse en Hollandse varianten maar gewoon twee gezellige TOP reizen met TOP artiesten in een TOP hotel.

Naast de dagelijkse feestavonden met live-optredens van de aanwezige artiesten bieden wij al onze gasten gedurende deze 4-daagse reis een uitgebreid programma aan met o.a. een muzikaal welkom, een origineel middagprogramma op maandag en dinsdag en op de afsluitende avond een groots Kerstdiner-dansant. Kortom een uitgebreid en ongekend TOP programma!

Vanaf zes weken voor de Kerstdagen starten onze oosterburen met de Adventsweken en zorgen zij voor een fantastische en gezellige Kerststemming en zo ook hotel Der Brabander.
Binenkort zijn onze Kerstreizen via deze website te boeken.

Kijk naar onderstaande impressie van onze Kerstreizen in 2015.

Onze historie vanaf 2012:

Daar de meeste bezoekers van de bekende Kerstmarkten ook vaak fans zijn van het Nederlandse lied, zijn we eind november 2012 gestart met een 4-daagse artiestenreis met daarbij ook een bezoek aan een van de Kerstmarkten. Als thuishaven hebben we toen gekozen voor het bekende hotel Der Brabander in Winterberg gelegen in Hoch Sauerland. Een gebied met de hoogste sneeuwzekerheid in het Westen van Duitsland wat de sfeer alleen maar ten goede komt mochten de wintergoden ons goed gezind zijn.

Met trots konden we na afloop van de reis terugkijken naar een geslaagde reis met enthousiaste deelnemers en ook een tevreden Rob Meurs van Hotel Der Brabander. Het moge gezegd worden dat het succes van de reis mede te danken was aan de voortreffelijke inzet van alle medewerkers van Der Brabander. Alles was deze dagen TOP verzorgd! Onze dank gaat uiteraard ook uit naar de aanwezige artiesten Frank van Etten, Willem Barth, Stef Ekkel, Rob van Daal, Frank Smeekens, Jeff van Vliet, Jheron van der Heijden, Peter Hermans en onze Mystery Guest Django Wagner.

Het succes van deze eerste editie had uiteraard een vervolg in het jaar 2013. Onze gasten van 2012 realiseerde mede door hun positieve promotie voor onze Kerstreis tal van nieuwe boekingen met het gevolg dat we het gehele hotel snel hadden volgeboekt. Zo konden we dan ook op 24 november ruim 225 gasten verwelkomen in Winterberg. Waren we in de verondersteling dat de gezelligheid en sfeer van het eerste jaar niet te verbeteren was,
bracht 2013 ons toch weer een ongekende ambiance gedurende de volle vier dagen met ook nu weer een klein pakje sneeuw. Ook nu was het team van Hotel Der Brabander weer op alle vlakken grandioos en en de inbreng van de artiesten Django Wagner, Stef Ekkel, Jaman, Theo van Cleeff, Manfred Jongenelis, Frank Smeekens, Jheron van der Heijden en de Mystery Guests John de Bever, Willem Barth en Colinda fantastisch.

Met de successen van 2012 en 2013 is de traditie gestart voor de organisatie van onze Kerstreis in samenwerking met Hotel Der Brabander. Hadden we uiteindelijk een vol geboekt hotel in 2013 was bij terugkomst al binnen een maand een bezettingsgraad van ruim 80%. bereikt voor de reis van 2014.Een ongekende weelde voor elk organisatieburo om zo snel, een jaar voor vertrek, een reis al bijna helemaal volgeboekt te hebben. Gezien de enorme vraag, hebben we er toen voor gekozen om een tweetal reizen te organiseren naar Winterberg. Stond de eerste gepland van zondag 30 november t/m woensdag 3 december hebben we een week hieraan voorafgaand een tweede reis gepland en wel van zondag 23 t/m woensdag 26 november. Beide reizen liggen helaas al weer ver achter ons en kunnen we terug kijken op wederom twee grote feesten! Onze dank gaat hiervoor uit naar alle gasten, artiesten, FP2000- en Hart voor Muziekcrew en uiteraard alle medewerkers van Hotel De Brabander.

In 2015 stonden twee reizen gepland naar Hotel De Brabander en kunnen we u vertellen dat beiden weer een groot succes waren. Zowel de Brabantse variant van zondag 29 november t/m woensdag 2 december als de Hollandse variant van zondag 6 t/m woensdag 9 december werden door alle gasten enorm gewaardeerd.

Inmiddels liggen de Kerstreizen van 2016 alweer achter ons en kunnen we ook nu weer zeer tevreden terugkijken op beide reizen. Tweemaal een uitverkocht hotel, geweldige gasten, fantastische artiesten en een perfect georganiseerd en zeer vriendelijk team van De Brabander stonden garant voor twee onvergetelijke weken. Kortom kijken we zeer tevreden terug op ons jubileumjaar in Winterberg.   

 

Fotoalbums reis

Kerstreis 2012 Hier treft u tal van foto's aan gemaakt...
Kerstreis 2013 Hier treft u tal van foto's aan gemaakt...
  • Muziekreizen
  • Kerstreizen