• slide 1
false
10
10
fade
8
1

Henk Bernard & Friends fanreis 2018

Henk Bernard & Friends fanreis 2018
false
10
10
fade
6
1

U kunt zich aanmelden voor de 'Henk Bernard & Friends fanreis 2018' door onderstaand boekingsmodule volledig in te vullen.
Voordat u start met het invullen gelieve de onderstaande instructies eerst goed door te lezen!
 

 1. Per boekingstransactie kunt u max. zes personen aanmelden. Indien gewenst kunt u ons boekingsformulier ook aanvragen bij ons kantoor en wordt het via de post naar u verzonden.
  In verband met de automatische verwerking bij onze reispartner moet een boeking altijd vergezeld gaan met het e-mailadres van de hoofdboeker!
 2. Bij het veld 'voorletter' dient u de eerste voorletter in te vullen van de eerste voornaam zoals deze ook vermeld staat in het paspoort of ID-kaart van de betreffende deelnemer.
 3. Bij het veld 'voornaam' dient u de eerste volledige voornaam in te vullen zoals deze ook vermeld staat in het paspoort of ID-kaart van de betreffende deelnemer
 4. Bij het veld 'achternaam' dient u de exacte naam in te vullen zoals deze ook vermeld staat in het paspoort of ID-kaart van de betreffende deelnemer. Let wel: bij dames is dit vaak haar meisjesnaam.
 5. Mocht u graag een ijskastje op uw kamer wensen, dient u dit veld op "JA' te zetten. De kosten van € 18 hiervoor dient u bij aankomst in het hotel te voldoen!
 6. Bij het veld 'verzorging' dient u te kiezen tussen half- of volpension.
  De standaardverzorging voor deze reis is op basis van halfpension. Wenst u graag een verzorging op basis van volpension, wordt u hiervoor een toeslag van € 42 per persoon in rekening gebracht.
 7. Indien u met uw auto naar het centrale verzamelpunt van Solmar Tours in Maarheeze komt en uw auto aldaar wenst te parkeren, gelieve dit dan duidelijk te vermelden op het boekingsformulier bij 'opmerkingen overig'. Hiervoor wordt een bedrag van € 30 in rekening gebracht op uw factuur voor de periode van vrijdag 1 juni t/m zondag 10 juni.
 8. Mocht u voor onze luxe First Class bus kiezen en een voorkeur hebben voor een plaats in de bus (beneden of bovendek), gelieve dit dan duidelijk te vermelden op het formulier bij 'opmerkingen overig'.
   

Verzekeringen:
Met ingang van onze reizen in 2018 kunnen we u helaas geen verzekeringen meer aanbieden en verwijzen we u derhalve hiervoor naar uw eigen verzekeringsagent/tussenpersoon/maatschappij. 
Het spijt ons.
Ons advies is uiteraard wel om uw reis altijd GOED te verzekeren!


Reisbevestiging:
Nadat wij uw boeking hebben ontvangen en verwerkt zullen we deze doorsturen naar onze reispartner Solmar Tours.
Zij sturen u vervolgens de reisbevestiging / factuur via e-mail toe met verdere informatie.
Door het versturen van het boekingsformulier verklaart de hoofdboeker kennis te hebben genomen en zich akkoord te verklaren met de voorwaarden van onze reispartner Solmar Tours.

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw inschrijving, aarzel dan niet om ons te bellen (+31 13-822 47 47 / +31 6-53 77 03 81) of te mailen naar info@fp2000.nl

Uw boeking wordt verwerkt, een ogenblik a.u.b.

Gegevens Hoofdboeker Helaas zit deze reis vol.

Geslacht hoofdboeker
Roepnaam hoofdboeker
Achternaam hoofdboeker
Telefoonnummer hoofdboeker
E-mailadres hoofdboeker
Aantal Deelnemers (max: 6)
Vertrekplaats
Vertrekdatum
Aantal kamers:
1 persoons

Gegevens Deelnemers

Eventuele opmerkingen

Opmerkingen eten
Opmerkingen kamer
Opmerkingen overig
Kloppen al uw gegevens?
 • Muziekreizen
 • Kerstreizen