• slide 1
false
10
10
fade
8
1

Ook Leen Zijlmans met Hart voor Muziek mee naar Rhodos in oktober 2021

Ook Leen Zijlmans met Hart voor Muziek mee naar Rhodos in oktober 2021
false
10
10
fade
3
1
donderdag 8 juli 2021

Vorige week ontvingen wij onderstaand bericht van DuoNL:

In 2007 vormde wij een duo en kwamen uit met onze allereerste single “Echte vrienden”. Nu in 2021 zijn wij nog steeds die echte vrienden, en nog veel meer dan dat.
Wij hebben in die jaren heel veel leuke dingen meegemaakt: veel leuke mensen ontmoet, met diverse tv programma’s mee gedaan, met diverse artiesten reizen mee geweest, zelfs onze eigen artiestenreis gehad, een aantal albums uitgebracht, op grote pleinen en evenementen gestaan en zelfs met een aantal singles in de top 100, en vele regionale en nationale hitlijsten.

Corona heeft eraan bij gedragen dat we ruim een anderhalf jaar niet hebben opgetreden en eigenlijk maar weinig aan muziek hebben gedaan, ondertussen ook een ander huis gekocht waar we met veel plezier wonen met onze beestjes en de vele leuke dingen die wij rondom ons huis kunnen doen. Dit heeft ons tot nadenken gezet en doen besluiten om te stoppen met onze muzikale carrière, wil je namelijk serieus gaan voor die grote hit moet je hier echt veel tijd in stoppen, soms een olifantshuid hebben en de energie kunnen opbrengen voor dat grotere succes.

Wij willen graag eindigen met het succes wat we tot nu toe hebben behaald.
in gedachten alle mooie momenten, de fans om ons heen, die ons trouw zijn gebleven en alle leuke mensen die wij zijn tegen gekomen op ons pad. Zie je ons nu nooit meer?? Ja natuurlijk wel!!!
Wij houden van feestjes, zijn zelf ook fan van het Nederlandse lied, en kunnen ons niet voorstellen dat er nooit meer toevallig een microfoon voorbij komt en wij spontaan nog een liedje zingen.

Wij hebben besloten om geen laatste afscheidsoptreden te geven en dit jaar niet mee af te reizen met Hart voor Muziek naar Rhodos, wij gunnen deze plaats aan een artiest of Duo die zich graag laat zien op deze mooie reis die je toch ook weer een boost geeft.

Wij bedanken iedereen die op een of ander manier heeft mee gewerkt aan ons succes, de mensen die voor ons bij het podium stonden, die onze liedjes mee zongen en ons het applaus gaven.

Dank daarvoor, het gaat jullie goed.

Liefs Chris en Chris Williejan

De plaats die nu vrijkomt door het wegvallen van DuoNL hebben wij met veel plezier toegekend aan Leen Zijlmans.
Leen heeft ons de afgelopen jaren al vaker vergezeld op de reizen van Hart voor Muziek en dat naar alle tevredenheid van ons en onze gasten.
Wij zijn dan ook enorm trots om Leen te verwelkomen bij de 13e editie van de Hart voor Muziek-reis en wensen hem en Marianne veel plezier!

Oranje nieuws

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen