• slide 1
false
10
10
fade
8
1

Ook Roy Donders met Hart voor Muziek mee naar Rhodos

dinsdag 12 mei 2020

In het radioprogramma van onze eigen Dj Fonzz bij Radio JND heeft zijn gast Roy Donders zojuist bekend gemaakt dat hij in oktober met Hart voor Muziek mee op reis gaat naar Rhodos.

Dit is voor Roy zijn eerste kennismaking met de reis van Hart voor Muziek en kijkt hij hier met veel genoegen naar uit om samen met zijn collega's en de vele aanwezige fans te genieten van een week vakantie onder de Griekse zon en uiteraard veel mooie en gezellige muziek. Uiteraard kunt u dan ook genieten van Roy's laatste single 'Vakantievlam', een overigens toepasselijke titel op deze reis....

Nu Roy als een van de nog openstaande vraagtekens vanavond bekend is gemaakt, blijven er nog twee vraagtekens over die ook zeer binnenkort bekend gemaakt zullen worden. Houd onze Facebook- en Instagram pagina's daarom de komende dagen goed in de gaten!

Heeft u er ook vertrouwen in dat we in oktober weer op reis kunnen en bent u fan van Roy of een van zijn collega's die mee naar Rhodos gaan of houd u gewoon van gezellige muziek en zon, zee en strand, dan is de Tv-artiestenreis van Hart voor Muziek van 8 t/m 15 oktober wellicht dé vakantie voor u in het najaar.

Interesse? Kijk dan voor uitgebreide informatie op onze website of bel tijdens kantooruren met FP2000 Events op 013-8224747 of 06-53770381 en hopelijk mogen we je dan op Rhodos verwelkomen.

Oranje nieuws

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen