Henk Bernard fanreis 2021

Henk Bernard fanreis 2021
false
10
10
fade
6
1

Bericht dd 25 maart 2021:

Ten gevolge van het nog steeds stijgend aantal COVID-19 besmettingen binnen heel Europa, de daarmee samenhangende maatregelen van de overheden en het sombere vooruitzicht voor de komende maanden op een ‘normale vakantie’ heeft ons, Henk, Miranka en FP2000, doen besluiten om de geplande fanreis in juni aanstaande te verplaatsen naar september aanstaande.
 


Na een bizar 2020 kijken we met veel genoegen uit naar 2021 met de hoop dat we dan weer onze gezellige feesten en reizen kunnen en mogen organiseren. Hierop vooruitlopend hebben we in samenwerking met Solmar alle voorbereidingen getroffen voor de organisatie van de 6e editie van de fanreis van Henk Bernard naar Salou.

We nodigen u dan ook graag uit om in september met Henk en enkele van zijn bevriende collega's mee te reizen naar Spanje.
Na de goede en prettige ervaringen in 2017, 2018 en 2019 met de Spaanse badplaats Salou aan de Costa Daurada, heeft Henk er voor gekozen om ook in 2021 weer terug te gaan naar deze fantastische bestemming in Spanje. Deze toeristische trekpleister en haar omgeving heeft zoveel te bieden, dat er nog veel valt te ontdekken voor onze (vaste) gasten. Evenals in 2019 zal het 4-sterrenhotel Best Maritim, direct gelegen aan de Middellandse Zee, de thuishaven zijn van Henk's fanreis. 

Zijn de bestemming en accommodatie gelijk gebleven, heeft Henk ervoor gekozen om voor zijn nieuwe fanreis enkele nieuwe collega's mee te nemen naar Spanje. Zo zal de reis in 2021 naast Henk Bernard muzikaal worden opgeluisterd door Leen Zijlmans, Ferry de Lits, Jaman maar ook door de vertrouwde gezichten van Jacques Herb en DJ Fonzz. Kortom een prachtig gezelschap van artiesten die garant staan voor fantastische muziek en veel gezelligheid.

Voor het vervoer naar Spanje kunt u kiezen uit bus, vliegtuig of zelfs met eigen vervoer.
Gaat uw voorkeur uit naar een reis met de bus dan vertrekt u op vrijdag 10 september en bent u weer terug in Nederland op zondag 19 september, reist u liever met het vliegtuig dan vertrekt u op zaterdag 11 september vanaf Eindhoven Airport naar Barcelona en vliegt u weer terug op zaterdagavond 18 september naar Eindhoven. Mocht u ervoor kiezen om de reis op eigen gelegenheid te maken dan verwelkomen we u graag op zaterdag 11 september in ons hotel in Salou. Wilt u onze reis graag verlengen dan is dat uiteraard ook mogelijk en vraag ik u om contact met ons op te nemen. 

TIjdens uw verblijf in Salou wordt u getrakteerd op een drietal feestavonden in het hotel, onze inmiddels traditionele muzikale boottocht en dit jaar ook nog een verrassingsmiddag.

Indien gewenst is het ook mogelijk om uw reissom in termijnen te betalen.
Mocht de reis onverhoopt in september 2021 niet door kunnen gaan vanwege een negatief reisadvies vanuit de overheid m.b.t. het Covid-19 virus heeft u de keuze om uw boeking (inclusief betaling) door te schuiven naar een later reismoment van de fanreis van Henk Bernard of kunt u de door u betaalde reissom volledig terugbetaald krijgen!


Voor meer informatie over deze reis nodigen we je uit om verder te lezen op onze website.   

Informatie over deze reis

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen