• slide 1
false
10
10
fade
8
1

Hart voor Muziek 2019

Hart voor Muziek 2019
false
10
10
fade
6
1

Mededeling 4 september 2019:
Onze reis is geheel UITVERKOCHT!

Mocht u nog mee willen reizen met ons kunnen we u enkel nog op de wachtlijst plaatsen.
Zodra er dan plaatsen vrij komen, nemen we geheel vrijblijvend contact met u op en kunt u op dat moment beslissen of dat u nog mee wenst te gaan.

Wilt u op de wachtlijst?
Neem dan even telefonisch contact met ons op via 013 - 822 47 47 of via een mail aan info@fp2000.nl


U kunt zich aanmelden voor de 'Hart voor Muziek Tv-artiestenreis 2019' door middel van het volledig invullen van onderstaande boekingsmodule. Per boekingstransactie kunt u max. zes personen aanmelden. Indien gewenst kunt u ons boekingsformulier ook aanvragen bij ons kantoor en wordt het naar u verzonden via de post.
Let op: In verband met de automatische verwerking bij onze touroperator moet een boeking altijd vergezeld gaan met het e-mailadres van de hoofdboeker!!!

Door het versturen van onderstaand boekingsformulier verklaart de hoofdboeker kennis te hebben genomen en zich akkoord te verklaren met de ANVR- en SGR voorwaarden van onze reispartner Kras/TUI. Nadat wij uw boeking hebben ontvangen en verwerkt zullen we deze doorsturen naar onze reispartner Kras/TUI. Zij sturen u vervolgens de reisbevestiging / factuur via e-mail toe met verdere instructies.

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw inschrijving, aarzel dan niet om ons te bellen (+31 13-822 47 47 / +31 6-53 77 03 81) of te mailen naar info@fp2000.nl

Bij het invullen van uw boeking gelieve rekening houden met de onderstaande opmerking:
- Bij het veld 'voorletter' dient u de eerste voorletter in te vullen van de eerste voornaam zoals deze ook vermeld staat in het paspoort of ID-kaart van de betreffende deelnemer.
- Bij het veld 'voornaam' dient u de eerste volledige voornaam in te vullen zoals deze ook vermeld staat in het paspoort of ID-kaart van de betreffende deelnemer
- Bij het veld 'achternaam' dient u de exacte naam in te vullen zoals deze ook vermeld staat in het paspoort of ID-kaart van de betreffende deelnemer. Let wel: bij dames is dit vaak haar meisjesnaam.

Uw boeking wordt verwerkt, een ogenblik a.u.b.

Gegevens Hoofdboeker Helaas zit deze reis vol.

Geslacht hoofdboeker
Roepnaam hoofdboeker
Achternaam hoofdboeker
Telefoonnummer hoofdboeker
E-mailadres hoofdboeker
Aantal Deelnemers (max: 6)
Vertrekplaats
Vertrekdatum
Aantal kamers:
1 persoons
2 persoons
3 persoons
4 persoons

Gegevens Deelnemers

Eventuele opmerkingen

Opmerkingen eten
Opmerkingen kamer
Opmerkingen overig
Kloppen al uw gegevens?
  • Muziekreizen
  • Kerstreizen