Hart voor Muziek Tv-Artiestenreis Rhodos 2022

Hart voor Muziek Tv-Artiestenreis Rhodos 2022
Hart voor Muziek Tv-Artiestenreis Rhodos 2022
false
10
10
fade
6
1

Na een zeer succesvolle edite in 2021 hebben we ook dit jaar gekozen voor het prachtige Griekse eiland Rhodos als locatie voor de Hart voor Muziek Tv-Artiestenreis.
Hetzelfde eiland doch een nieuw hotel! De eerste week van oktober zijn we te gast bij Hotel Rhodos Palace weliswaar ook gelegen in Ixia.
Een fantastisch hotel met vele faciliteiten, mooie kamers en een Griekse gastvrijheid!

Het Griekse eiland Rhodos is het derde grootste eiland van Griekenland en maakt onderdeel uit van de eilandengroep Dodekanesos. Ons hotel ligt in de bekende badplaats Ixia gelegen aan de Noordwest-kust van het eiland op circa 4,5 kilometer van Rhodos-Stad en op 9 kilometer van de internationale luchthaven.

Evenals in 2021 heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit twee vertrekdata:
- Op zaterdag 1 oktober met een vertrek vanuit Brussel (uitverkocht)
- Op zondag 2 oktober met een vertrek vanuit Eindhoven (uitverkocht)
- Op zondag 2 oktober met een vertrek uit Amsterdam

Wat gelijk is gebleven aan alle voorgaande edities en waar het deze reis uiteraard allemaal om draait is de fantastische line-up van artiesten.
Ook dit jaar kunnen we u weer een zeer gemeleerde en grote groep van artiesten presenteren met oude en nieuwe gezichten en geluiden.

Nieuw dit jaar is ook onze reispartner.
Na een succesvolle samenwerking tussen 2012 en 2014, zal ook dit jaar SUNWEB weer verantwoordelijk zijn voor de afhandeling van onze reis, uw boeking maar ook de services rondom uw vliegreis en accommodatie. Wij kijken uit naar een vervolg van de vertrouwde samenwerking.

We nodigen u graag uit om dit jaar (weer) met Hart voor Muziek op reis te gaan en adviseren u om op uw gemak onze website verder door te lezen met daarin alle reisgegevens zoals uitgebreide informatie over ons hotel, Rhodos, prijzen, programma, artiesten etc.

Veel leesplezier en hopelijk tot ziens op Rhodos!

Informatie over deze reis

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen