Minicruise SCHIP AHOY - MS Prinses Juliana

MS Prinses Juliana
false
10
10
fade
6
1

De MS Prinses Juliana biedt een hoog nivo van comfort en staat bekend door haar vriendelijke bemanning en de goede en persoonlijke service aan boord. Het schip biedt plaats aan maximaal 134 personen. Alle hutten zijn gelegen op het hoofddek, waarvan een gedeelte bereikbaar is via een lift vanuit het salon- en zonnedek.

Het zonnedek dat deels is overdekt is voorzien van ligbedden. Op het salondek treft u een ruime hal aan met receptie en winkeltje, het Panoramarestaurant en de gezellige salon met bar. In de salon heeft u de beschikking over gratis Wifi.

Hutaccommodatie:
Alle hutten beschikken over twee aparte bedden, die overdag worden opgeklapt als zitgelegenheid. Verder beschikken de hutten over tv, kluisje, telefoon met wekservice, bureau, wastafel, föhn en een badkamer met toilet en douche. Alle hutten hebben grote ramen waarvan het bovenste gedeelte geopend kan worden. Het schip heeft ook enkele 4-persoonshutten beschikbaar die voorzien zijn van vier inkapbare benedenbedden.

Verzorging:
U verblijft aan boord op basis van volpension. Alle maaltijden worden met zorg en aandacht voor u bereid. In het sfeervolle Panoramarestaurant geniet u ’s-ochtend en ’s-middags van een uitgebreid buffet.
’s-Avonds wordt het diner in een dinerzitting aan tafel geserveerd.

Speciaal voor deze artiestencruise zijn tijdens de twee feestavonden aan boord dranken als koffie/thee, frisdranken, tapbier en wijn inbegrepen. Alle overige dranken zijn voor eigen rekening. Uiteraard is tijdens het ontbijt de koffie en thee ook inbegrepen in het arrangement.

 

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen