Willem Barth Gipsy Minicruise 2020 - Programma

Programma
false
10
10
fade
6
1

Dinsdag 11 februari
Vanaf 15.00 uur kun je inchecken in de haven van IJmuiden waarna we vanaf 15.30 uur aan boord kunnen gaan. De eerste uren aan boord heb je ruim de tijd om je koffer uit te pakken, het schip te verkennen en een drankje te nemen in de bar. Vanaf 17.30 uur ben je uitgenodigd om lekker te dineren in het restaurant. Vanaf 21.00 tot circa 01.00 uur is het feest aan boord met optredens van Willem en de overige aanwezige artiesten. Na afloop van het muzikale programma is de bar nog geopend voor een afzakkertje of kun je een gokje wagen in het casino.

Woensdag 12 februari
Deze dag word je al vroeg gewekt en staat in het restaurant vanaf 07.30 uur een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar. Om 09.15 legt ons schip aan in de haven en moeten we allemaal het schip verlaten. Buiten staan de bussen te wachten voor ons bus-uitstapje in Engeland. Hierbij heb je de keuze uit een bezoek aan de oude en traditionele Engelse stad Newcastle, Metro Centre (een groot overdekt winkelcentrum in Newcastle met meer dan 100 shops en diverse bars en restaurants) en Durham¹ (bekend van de opnames van de bekende films van Harrie Potter). Op de door je gekozen bestemming heb je tot 15.30 uur de tijd om deze op eigen gelegenheid te bezoeken. Om 15.30 uur staan onze bussen voor je klaar om ons weer terug te brengen naar de haven. Om 17.00 uur vertrekken we weer richting Nederland en kun je vanaf 17.30 uur aan tafel voor het diner. Om 21.00 staan Willem en zijn collega’s weer garant voor een fantastische avond tot ………

¹) De excursie naar Durham vindt enkel doorgang bij voldoende interesse.

Donderdag 13 februari
Vandaag worden we weer op tijd gewekt door de scheepstoeter en is het tijd om je koffer te pakken en nog even lekker te gaan ontbijten. Nadat om 09.45 uur ons schip voor anker is gegaan in de haven van IJmuiden moeten we het schip helaas verlaten en is de tweede editie van de Gipsy minicruise van Willem Barth ten einde.

 

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen