Hart voor Muziek Tv-Artiestencruise 2023

Hart voor Muziek Tv-Artiestencruise 2023
false
10
10
fade
6
1

In 2023 vindt alweer de 15e editie plaats van de Hart voor Muziek-reis!
Een mijlpaal die we op een bijzondere manier willen organiseren.

 

Na 10x Turkije en 4x Griekenland wilden we iets speciaals en ons inziens zijn we daar ook voortreffelijk in geslaagd.
Ditmaal geen reis met een hotel als eindbestemming maar een drijvend hotel ofwel een fantastisch cruiseschip van rederij Costa.

Van zaterdag 7 t/m zaterdag 14 oktober zijn we te gast op het 4-sterren cruiseschip Costa Deliziosa waar we tezamen met onze Duitse partner ATeams de beschikking hebben over het gehele schip.
Organiseert ATeams een 'Schlagerreise' met bekende Duitse artiesten zoals o.a. Bernard Brink, Stefan Mross (presentator van het bekende Duitse Tv-programma 'Immer wieder Sonntags'), Patrick Lindner, Graziano, Bata Illic en Michael Holm met het theater als podium, zijn wij met Hart voor Muziek met 15 TOP-artiesten elke avond te gast in de Grand Salon. 
Kortom een unieke combinatie op de Middellandse Zee van Duitse en Nederlandse artiesten!

De route die we varen start op zaterdagmiddag 7 oktober in Venetië en gaat vervolgens via Split, Santorini, Pireaus-Athene, Dubrovnik weer terug naar Venetië waar we op zaterdagochtend 14 oktober weer aanmeren. Tijdens deze 8-daagse muzikale sterrencruise hebben we twee vaardagen en wel op maandag 9 en donderdag 12 oktober. 

Ons basis-aanbod betreft de 8-daagse muzikale sterrencruise vanaf Venetië aan boord van de Costa Deliziosa op basis van een buitenhut met balkon, verzorging op basis van volpension, het 'My Dreams' drankenpakket, de verplichte fooien en uiteraard ons muziekpakket met 7 feestavonden, Tv-opnames tijdens een van de zeedagen, een muzikale verrassingsmiddag en uiteraard de FP2000 full-service reisbegeleiding.

Voor de reis naar Venetië heeft u diverse mogelijkheden. U kunt hierbij kiezen voor het FP2000-KLM vliegaanbod maar het staat u ook vrij om uw vlucht zelf te regelen en naar de voordeligste tickets te zoeken op Internet. Andere opties zijn met de trein, bus of uw eigen auto.

Hebben we uw belangstelling gewekt en wilt u deze unieke cruise niet missen?
Kijk dan voor uitgebreide informatie en prijzen op onze website en boek snel want vol is vol.

Hopelijk mogen we u op zaterdag 7 oktober verwelkomen in Venetië aan boord van de Costa Deliziosa.

 

 

 

Informatie over deze reis

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen