Hart voor Muziek 2021 naar Rhodos - TUI Geld terug- en repatriërings garantie

TUI Geld terug- en repatriërings garantie
false
10
10
fade
6
1

TUI Geld terug en repratiërings garantie


Geld Terug Garantie
We willen dat je ontspannen op vakantie kan met TUI. Krijgt jouw bestemming een negatief reisadvies omwille van bijvoorbeeld COVID-19, dan krijg je uiteraard je geld terug, ook als je betaald hebt met een voucher*.
Lees meer over onze Geld-Terug-Garantie in de TUI FAQ en in de TUI algemene voorwaarden
*Onder voorbehoud van een eventuele alternatieve regeling zoals uitgevaardigd door de overheid.

Repatriëringsgarantie
We willen dat je ontspannen op vakantie kan met TUI, daarom garanderen we je bij TUI de nodige bijstand in geval van een calamiteit en voorzien repatriëring indien dit noodzakelijk blijkt.
Samen uit, samen thuis!
Of het nu gaat om een natuurramp, een calamiteit of een negatief reisadvies voor niet essentiële reizen op je bestemming, dan ben je er van verzekerd dat TUI jou en je reisgezelschap weer veilig naar huis brengt. Meer hierover lees je in de TUI algemene reisvoorwaarden. Voor de veel gestelde vragen hierover, zie deze link.

Let wel:
De TUI-Flexibele omruilgarantie en de Laagsteprijsgarantie zijn niet van toepassing voor de FP2000-Hart voor Muziek Tv-artiestenreis daar dit een speciale groepsreis op maat is die maar één keer per jaar wordt uitgevoerd. Hierdoor is omruilen van vakantie dus niet mogelijk.

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen