Hart voor Muziek in de sneeuw 2024

Hart voor Muziek in de sneeuw 2024
false
10
10
fade
6
1

Na 15 succesvolle Hart voor Muziek najaarsreizen gaan we in 2024 voor twee edities en wel één in de winter en één in het najaar!

De eerst editie van de "Hart voor Muziek in de sneeuw" winterreis zal plaatsvinden van zaterdag 13 t/m vrijdag 19 januari 2024 in het Zwitserse Meiringen gelegen in het skigebied Haslital in de regio Berner Oberland. In Meirningen zijn we te gast in het in 1880 gebouwde ****Parkhotel Du Sauvage. Het hotel is beroemd gemaakt door Sherlock Holmes en ligt op een rustige locatie in het centrum van Meiringen, in het hart van Zwitserland. Dit 4-sterrenhotel beschikt over een grote ontbijtzaal in Belle Epoque-stijl, een vriendelijke, lichte wintertuin, een uitnodigende hotellobby en een gezellige Engels/Ierse pub in de kelder. Het management van het hotel is in handen van de heer Maurice Winands afkomstig uit Limburg.

Deze eerste winterreis is een samenwerking tussen Sunweb, Parkhotel Du Sauvage, Jungfrau Region Tourismus AG, Bergbahnen Meiringen-Hasliberg AG en FP2000 Events. Alle vijf de partners van deze reis kijken uit naar een vertrouwde en langdurige samenwerking en verwelkomen graag vele gasten uit Nederland en België om hen kennis te laten maken met dit fantastische wintersportgebied in combinatie met mooie en gezellige Nederlandstalige muziek.

Voor deze eerste muzikale Hart voor Muziek Wintersportreis hebben we de beschikking over alle kamers in Parkhotel Du Sauvage. 

In Parkhotel Du Sauvage heeft u de keuze uit drie verschillende kamertypes: Standaard, Standaard+ en Royal (uitverkocht).

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de overige pagina's van deze website.

Hopelijk tot ziens in Meiringen!

 

Informatie over deze reis

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen