Hart voor Muziek Tv-Artiestencruise 2023 - Reismogelijkheden

Reismogelijkheden
false
10
10
fade
6
1

Voor uw reis naar Venetië zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunt u gebruik maken van ons eigen vliegaanbod vanuit Amsterdam (uitverkocht) en Düsseldorf (uitverkocht) maar kunt u bijvoorbeeld ook uw eigen vliegreis boeken. 

De vluchtmaatschappijen die vanuit Nederland, België en Duitsland naar Venetië vliegen zijn:

 • Ryanair
  - Heen vanuit Brussel (Charleroi) met een vertrek op zaterdag 7 oktober met vlucht FR1522 om 08.35 uur, aankomst in Ventië (vliegveld Treviso) om 10.05 uur
  - Terug vanuit Venetië (Treviso) met een vertrek op zaterdag 14 oktober met vlucht FR4949 om 16.35 uur, aankomst in Brussel om 18.25 uur.
   
 • EasyJet
  - Heen vanuit Amsterdam met een vertrek op vrijdag 6 oktober met vlucht om 07.00 uur of 21.55 uur naar Venetië (Marco Polo)
    Let wel: de vlucht op zaterdag 7 oktober vertrekt te laat vanuit Amsterdam en mist u de boot!
    Kiest u dus voor deze optie op 6 oktober dient u een overnachting in Venetië te boeken. Kijk hiervoor bijvoorbeeld op Booking.com
  - Terug vanuit Venetië (Marco Polo) op zaterdag 14 oktober met een vlucht om 15.20 uur, aankomst in Amsterdam om 17.25 uur
   
 • Eurowings
  - Heen vanuit Keulen met een vertrek op zaterdag 7 oktober met vlucht EW814 om 11.30 uur, aankomst in Ventië (vliegveld Marco Polo) om 13.05 uur
  - Terug vanuit Venetië (Marco Polo) met een vertrek op zaterdag 14 oktober met vlucht EW815 om 13.40 uur, aankomst in Keulen om 15.15 uur.

Kiest u voor een van bovenstaande opties met een aankomst op zaterdag 7 oktober, verzoeken wij u om uw vluchtgegevens naar ons te mailen zodat wij Costa Cruises hiervan in kennis kunnen stellen in verband met uw transfer naar de haven op 7 oktober en terug naar het vliegveld op zaterdag 14 oktober. Het vliegveld Marco Polo ligt het dichtste bij de haven. Treviso ligt hier verder van vandaan.

Een andere mogelijkheid is om met de trein naar Venetië te reizen. Dit is wel een tijdrovende reis doch zeker de moeite waard gezien de reis door het fantastische (berg)landschap in Duitsland, Zwitserland en Italië. Kijk eens op de website van NS Internationaal. Bij aankomst op het station in Venetië op 7 oktober dient u dan zelf voor eigen rekening een taxi te nemen naar de incheck-terminal. Dit geldt ook voor de retour op 14 oktober.

De bus via Flixbus is ook nog een mogelijkheid en zeker dé voordeligste!
Vanuit bijvoorbeeld Eindhoven vertrekt u op vrijdag 6 oktober om 15.00 uur en reist u via Düsseldorf rechtstreeks door naar Venetie Mestre waar u dan op zaterdagochtend 08.30 uur arriveert.
Terug vertrekt u op zaterdagavond 14 oktober om 21.20 uur vanuit Venetië Mestre en reist u weer via Düsseldorf naar Eindhoven waar u dan om 15.30 uur op zondag 15 oktober arriveert.
De kosten voor een retour bedraagt circa € 100,- per persoon inclusief één stuks handbagage en een koffer van maximaal 20 kg.
De Flix-langeafstandsbus garandeert je de beste service. Je krijgt in de FlixBus gratis Wi-Fi met LTE-snelheid, extra beenruimte, voordelige snacks en drankjes, voldoende stopcontacten voor je elektrische apparaten en veel ruimte voor je bagage.

Uiteraard kunt u ook uw eigen auto nemen. De afstand vanaf Eindhoven naar Venetië is circa 1.200 km. Uw auto kunt u dan tegen betaling parkeren bij de de incheckterminal. Kosten voor een auto bedragen voor 8 dagen € 115,- en voor een camper € 230,-.

Kortom heeft u diverse mogelijkheden om in Venetië te komen.
Wij wensen u succes bij uw keuze en kunt u ons uiteraard altijd bellen om advies.

 

Fotoalbums reis

 • Muziekreizen
 • Kerstreizen