• slide 1
false
10
10
fade
8
1

Brabants Kerstgala 2018
 

Op dinsdagavond 18 december aanstaande organiseert FP2000 Events in samenwerking met Hart voor Muziek een muzikale Tv-Kerstdinershow met optredens van Django Wagner, Ferry de Lits, René Schuurmans, Jeffrey Heesen, Wesley Klein, John de Bever, Stef Ekkel, Jaman, Henk Bernard en Helemaal Hollands.

De Tv-opnames van het Brabants Kerstgala vinden plaats in Hotel De Korenbeurs in Made en u kunt daarbij aanwezig zijn. De kosten zijn:

- Een arrangement kost 125 euro per persoon
- Adoptie van een artiestentafel voor 7 personen bedraagt 1.000 euro
- Adoptie van een artiestentafel voor 7 personen inclusief een Tv-billboard bij deze Kerstshow bedraagt 1.250 euro

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:
- welkomstcocktail
- luxe 4-gangendiner
- onbeperkt drankenassortiment
- kerst-attentie
- gratis parkeren
- bijwonen van Tv-opnames

Entree tussen 19.00-19.30 uur, aanvang opnames om 20.00 uur. Einde avond om 24.00 uur.
Voor deze avond zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Voor boekingen bel met FP2000 Events op 013 - 822 47 47 / 06 - 53 77 03 81 of stuur een mail naar info@fp2000.nl

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

'Hart voor Muziek' met Toppers van eigen bodem!

Is een Nederlandstalig muziekprogramma dat wekelijks word uitgezonden op diverse Tv-stations in Nederland en België. De opnames van het programma worden om de 6 weken opgenomen op diverse locaties.

Op elke opnamedag worden 6 Tv-shows opgenomen met elk een 6-tal artiesten en verwelkomen we derhalve zo gemiddeld een 30-tal artiesten. In het programma zijn vaak de nieuwste singles van de artiesten te beluisteren doch is er daarnaast ook altijd ruimte voor een oude hit van hen. Kortom is het programma een mix van oud- en nieuw en van toppers en talenten voornamelijk van Hollandse bodem. De presentatie van de tv-shows is in handen van Ferry de Lits en het programma wordt muzikaal ondersteund door onze eigen huis DJ Fonzz.

De entreekaarten voor de opnamedagen kosten voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar € 12,50 en voor kinderen tot 12 jaar slechts € 5,00. De kaarten zijn online te koop en op verschillende verkooppunten in de omgeving van de opnameplaats.

Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door de medewerking van diverse Nederlandse platenmaatschappijen die hun artiesten graag via ons medium aan het publiek willen presenteren.

Naast de opnamedagen in Nederland vinden er traditioneel eenmaal per jaar opnames plaats in het buitenland. Tezamen met FP2000 Events wordt er dan een exclusieve en geheel verzorgde 8-daagse artiestenreis georganiseerd naar een fantatisch 5-sterren resort. Tijdens deze reis worden onze gasten getrakteerd op een onvergetelijke muzikale week met o.a. de opnames van de Tv-shows en diverse live optredens van alle artiesten op de middagen- en avonden.

Op de onderliggende pagina's van deze website treft u informatie aan van o.a. de opnamedagen, bestellen entreekaarten, uitzendstations en uitzendschema's, onze partners en inlichtingen.

We verwelkomen u graag op een van onze opnamedagen en/of reis!

René Weijmans
Frank Peters

 

 

Laatste Nieuwsberichten
donderdag 15 november 2018
Ook Stef Ekkel aanwezig op Brabants Kerstgala 2018
Ook Stef Ekkel aanwezig op Brabants Kerstgala 2018 Ook Stef Ekkel zal aanwezig zijn bij het Brabants Kerstgala op dinsdagavond 18 december...
zaterdag 10 november 2018
Brabants Kerstgala 2018
Brabants Kerstgala 2018 Omroep Brabant trakteert u op 1e Kerstdag op het Brabants Kerstgala 2018 . Een muzikale...
maandag 24 september 2018
Ook Willem Barth op reis met FP2000!
Ook Willem Barth op reis met FP2000! Samen met DFDS organiseren we van dinsdag 12 t/m donderdag 14 februari 2019 de eerste editie van...
maandag 2 juli 2018
Ook Django Wagner, Jacques Herb en Frank Smeekens gaan mee met Hart voor Muziek naar Turkije
Ook Django Wagner, Jacques Herb en Frank Smeekens gaan mee met Hart voor Muziek naar Turkije Met enorme trots kijken we terug op een geslaagde en zeer gezellige Hart voor Muziek Turkije...
donderdag 26 april 2018
Ook Jan van Est op reis met Hart voor Muziek
Ook Jan van Est op reis met Hart voor Muziek Met trots kunnen we mededelen we er in geslaagd zijn om Jan van Est toe te kunnen voegen aan...
  • Muziekreizen
  • Kerstreizen