Nederland Muziekland naar de Sneeuw 2014 - Reismogelijkheden

Voor de reis vanuit Nederland naar het Oostenrijkse Flachau bieden wij u drie mogelijkheden aan:

1. Eigen vervoer
2. Luxe touringcar
3. Vliegtuig

Eigen vervoer
Geeft u er de voorkeur aan om uw reis naar Oostenrijk in uw eigen tempo en wijze te doen dan is dat uiteraard mogelijk en komt u met uw eigen auto. U kiest uw eigen vertrektijd, stopt onderweg wanneer u dat wenst en deelt u uw wagen wellicht met uw vrienden en kennissen.
Uw kamer is gereed voor u vanaf zaterdagmiddag 18 januari om 14.00 uur. Bij de door u gekozen accommodatie treft u ruimvoldoende parkeergelegenheid aan.
Op uw vertrekdag dient u uw kamer om 11.00 uur te verlaten en kunt u vervolgens weer uw eigen reis plannen voor de route naar Nederland.


Luxe touringcar
Geeft u er de voorkeur aan om vanaf het vertrek geheel verzorgd te worden en vindt u het gezellig om met een grote groep te reizen, dan kiest u uiteraard voor onze luxe Nederland Muziekland Royal Class touringscars.
Onze touringscars zijn voorzien van alle gemakken en komt u goed uitgerust aan in Flachau. Aan boord treft u onder andere aan een bar met koude en warme dranken, video-systeem en een toilet.
Onze touringscars vertrekken vanaf diverse plaatsen in Nederland. We hebben ervoor gekozen om deze opstapplaatsen vast te stellen nadat de boekingsperiode is gesloten om zodoende een voor iedereen zo efficiënte route te kunnen plannen. Het zal u duidelijk zijn dat we niet iedereen in zijn/haar woonplaats kunnen ophalen en kiezen onze opstapplaatsen daarom centraal gelegen in het land met een minimale opstap van 10 personen per plaats.


Vliegtuig
Voor wie er de voorkeur aan om zijn/haar reis niet over de weg te doen maar door de lucht, bieden wij de mogelijkheid aan om per vliegtuig te reizen. Dit aanbod is overigens wel op aanvraag om u zodoende de beste prijs te kunnen bieden vanaf de door u gewenste luchthaven. De luchthaven die het kortste bij onze bestemming ligt is Salzburg. Vanaf Salzburg is er eengoede en snelle verbinding naar Flachau en duurt ca. 45 minuten.
Voor het vervoer van de vliegtuigreizigers zetten we transferbussen in vanaf de luchthaven in Salzburg naar Flachauen visa versa. De prijs hiervoor is afhankelijk van het aantal personen dat we per rit kunnen meenemen.


Kortom bieden we voor iedereen het vervoerstype naar ieders wens tegen een zo scherp mogelijke prijs!!

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen