Willem Barth fanreis 2022

Willem Barth fanreis 2022
false
10
10
fade
6
1

In navolging van twee zeer gezellige en succesvolle minicruises naar Engeland in 2019 en 2020 heeft Willem voor zijn fanreis in 2022 gekozen voor een nieuwe bestemming en wel het pittoreske Cochem in Duitsland van zondag 27 t/m dinsdag 29 maart.

In Cochem zullen we verblijven in de naast elkaar gelegen 4-sterren hotels Brixiade en Triton direct gelegen aan de Moesel en midden in het centrum. In het hotel verblijft u twee nachten op basis van halfpension ofwel kunt u heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijt- en dinerbuffet. De feestavonden vinden plaats in ‘Tanzpalast Moselstern’ gelegen in de kelder van hotel Brixiade.

Voor de invulling van beide feestavonden heeft Willem er dit jaar voor gekozen om met begeleiding van de Real Time Band een tribute te brengen aan Bobby Prins en Will Tura. Alle mooie en bekende nummers zal Willem voor u deze twee avonden gaan zingen. Daarnaast zal de band u ook mee terugnemen naar de jaren 70 en 80 met bekende hits uit deze tijd. De presentatie is deze reis in de vertrouwde handen van DJ Fonzz.

Reis je in maart 2022 (weer) mee met Willem?

Informatie over deze reis

Fotoalbums reis

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen