Nederland Muziekland naar de Sneeuw 2014 - Accomodaties

Accomodaties
false
10
10
fade
6
1

In Flachau kunnen we u dé beste en dé gezelligste accommodaties aanbieden voor uw verblijf tijdens de opnames van Nederland Muziekland in de sneeuw.

U heeft hierbij de keuze uit een tweetal vier sterren hotels, centraal gelegen in Flachau en op loopafstand van het Nederland Muziekland Meetingpoint en de skipistes.

We hebben ook voor u een aantal schitterende Alpenchalets ter beschikking. Bent u met een groep van 6 tot maximaal 12 personen dan is dit wellicht dé accommodatie voor u. Gezellig met zijn allen onder één dak doch heeft ieder zijn eigen privacy met zijn eigen slaapkamer en badkamer.

In "Der Flachauer Musistadl", deze week omgedoopt tot het Nederland Muziekland Meetingpoint, vinden alle feestavonden plaats maar zullen ook al onze gasten en artiesten hier gezamenlijk ontbijten en dineren. Zowel de beide hotels als de Alpenchalets liggen op loopafstand van deze locatie.

Voor uitgebreide informatie van onze accommodaties kijk snel verder op ieders eigen pagina: Hotel Hartl - Hotel Flachauerhof en Alpenchalets Flachauer Gutshof.

 

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen