Henk Bernard & Friends fanreis 2020

Henk Bernard & Friends fanreis 2020
false
10
10
fade
6
1

BERICHT 18 mei 2020:

Ten gevolge van een verlenging van de maatregelen van de Spaanse regering t/m 16 juni aanstaande hebben we helaas moeten besluiten om de fanreis van Henk naar Salou dit jaar te cancellen.
In overleg met Henk en zijn collega artiesten hebben we besloten om de reis te verplaatsen naar 2021 en wel van zaterdag 5 t/m zaterdag 12 juni.
Zelfde plaats, zelfde hotel, zelfde artiesten en nog meer gezelligheid!

Binnenkort treft u meer informatie aan over de fanreis van Henk naar Salou in 2021.Van zaterdag 6 juni t/m zaterdag 13 juni 2020 organiseert FP2000 Events in samenwerking met Solmar Tours in opdracht van Henk Bernard zijn 6e fanreis en jij kunt daarbij aanwezig zijn!

Na de goede en prettige ervaringen in 2017, 2018 en 2019 met de Spaanse badplaats Salou aan de Costa Daurada, heeft Henk er voor gekozen om ook in 2020 weer terug te gaan naar deze fantastische bestemming in Spanje. 
Deze toeristische trekpleister en haar omgeving heeft zoveel te bieden, dat er nog veel valt te ontdekken voor onze (vaste) gasten.

Evenals in 2019 zal het 4-sterrenhotel Best Maritim, direct gelegen aan de Middellandse Zee, de thuishaven zijn van Henk's fanreis. 

Zijn de bestemming en accommodatie gelijk gebleven, heeft Henk ervoor gekozen om voor zijn nieuwe fanreis enkele nieuwe collega's mee te nemen naar Spanje. Zo zal de reis in 2020 naast Henk Bernard muzikaal worden opgeluisterd door Leen Zijlmans, Stef Ekkel en Jaman en zijn ook de vertrouwde gezichten van Jacques Herb en DJ Fonzz weer aanwezig.

Kortom een prachtig gezelschap van artiesten die garant staan voor fantastische muziek en veel gezelligheid.

Ook zal het programma enigszins worden aangepast met o.a. nieuwe locaties voor de feestavonden en hebben we naast de traditionele boottocht dit jaar nog een verrassingsmiddag ingepland.

Met betrekking tot het vervoer naar Spanje heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen een reis met eigen vervoer (auto of vliegtuig) of met een First Class-bus van onze reispartner Solmar Tours.

Indien gewenst is het ook mogelijk om uw reissom in termijnen te betalen.

Voor meer informatie over deze reis nodigen we je uit om verder te lezen op onze website.   

Informatie over deze reis

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen