Henk Bernard & Friends fanreis 2018

Henk Bernard & Friends fanreis 2018
false
10
10
fade
6
1

NIEUWS 30-11-2017: Vanwege de enorme belangstelling voor de fanreis van Henk hebben we vandaag 25 extra kamers ingekocht. Let wel: dit zijn de laatste beschikbare kamers en vol=vol!
 

Van zaterdag 2 juni t/m zaterdag 9 juni 2018 organiseert FP2000 Events in samenwerking met Solmar Tours in opdracht van Henk Bernard zijn 4e fanreis en jij kunt daarbij aanwezig zijn!

Na het enorme succes van de fanreis van Henk eerder dit jaar naar Salou, heeft Henk er voor gekozen om ook in 2018 terug te gaan naar deze fantastische bestemming in Spanje.
In Cap de Salou zijn we wederom te gast in het 4-sterren Hotel Cala Font gelegen aan een mooie baai met een gezellig strand.

De vrienden / collega's van Henk die hem vergezellen naar Spanje zijn Jacques Herb, Ferry de Lits,  Helemaal Hollands Carlo & Leo, DUO NL en DJ Fonzz.
Een prachtig gezelschap van artiesten die garant staan voor fantastische muziek en veel gezelligheid.

Met betrekking tot het vervoer naar Spanje heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen een reis met eigen vervoer (auto of vliegtuig) of met een First Class-bus van onze reispartner Solmar Tours.

Indien gewenst is het ook mogelijk om uw reissom in termijnen te betalen.

Voor meer informatie over deze reis nodigen we je uit om verder te lezen op onze website.   

 

 

 

Informatie over deze reis

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen