Fanreis Jack van Raamsdonk

Fanreis Jack van Raamsdonk
false
10
10
fade
6
1

FP2000 Events en Jack van Raamsdonk gaan samen op reis!

In navolging van vele collega's maar zeker ook op verzoek van zijn vele fans, heeft Jack besloten om in maart 2024 nu ook zelf een eigen fanreis te gaan organiseren en heeft de organisatie hiervan in handen van FP2000 Events gegeven en waarvoor onze hartelijke dank.

In overleg met Jack hebben we uiteindelijk besloten om zijn fanreis niet te ver van huis te organiseren zodat de bestemming goed met eigen vervoer te bereiken is maar dat de gasten indien gewenst ook van georganiseerd vervoer met onze luxe bussen gebruik kunnen maken. Zo is de keuze uiteindelijk gevallen op het bij FP2000 bekende hotel van haar TOP-Kerstreizen "Der Brabander" in Winterberg,
Een fantastich ****hotel met een familiair karakter en waarbij gastvrijheid en culinaire hoog standjes hoog in hen vaandel staat. Wij danken de Familie Meurs dan ook van harte voor hen medewerking en zijn er van overtuigd dat ook deze reis hier een groot succes zal worden.

We zijn te gast in "Der Brabander" van zondagmiddag 17 tot en met woensdagochtend 20 maart a.s. waarbij we deze dagen de beschikking hebben over het gehele hotel.
FP2000 Events en Jack hebben tezamen een aantal collega's van Jack uitgenodigd om u een onvergetelijke muzikale vakantie aan te bieden en we heten dan ook van harte welkom Django Wagner, Ferry de Lits, Robert Pater, Jaman, William Burg en niet te vergeten zijn Jack's Belgische vriend Bobby Prins. De presentatie en  muzikale ondersteuning is in de vertrouwde handen van DJ Fonzz

Kortom alle muzikale ingrediënten bij elkaar voor een fantastische vakantie
Uitgebreide informatie over de fanreis van Jack treft u aan op onderliggende pagina's.

Tot ziens op 17 maart a.s. in Winterberg!
 

 

 

Informatie over deze reis

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen