Hart voor Muziek 2021 naar Rhodos

Hart voor Muziek 2021 naar Rhodos
false
10
10
fade
6
1

Na een voor ons allen zeer vervelend en teleurstellend 2020, kijken we met zijn allen met veel genoegen uit naar het nieuwe jaar met hopelijk weer leuke uitstapjes, evenementen en vakanties.
Met betrekking tot dit laatste nodigen wij u dan ook graag uit om met 'Hart voor Muziek' in oktober 2021 op reis te gaan met de traditionele Tv-artiestenreis.

Zoals we ook in 2020 gepland hadden, vindt onze artiestenreis plaats op het Griekse eiland Rhodos, het derde grootste eiland van Griekenland en onderdeel uitmaakt van de eilandengroep Dodekanesos.
In samenwerking met onze reispartner TUI-Kras is de keuze gevallen op dit zeer bekende vakantie-eiland en zullen we te gast zijn in de bekende badplaats Ixia gelegen aan de Noordwest-kust van het eiland op circa 4,5 kilometer van Rhodos-Stad en op 9 kilometer van de internationale luchthaven.In Ixia zal het aan de Egeïsche Zee gelegen 5-sterren resort Akti Imperial ons verblijf zijn.

Evenals vorig jaar heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit twee vertrekdata:

  • Op donderdag 7 oktober met een vertrek vanuit Amsterdam (uitverkocht) en Eindhoven (uitverkocht)
  • .Op vrijdag 8 oktober met een vertrek vanuit Amsterdam (uitverkocht) en Rotterdam


Wat gelijk is gebleven aan alle voorgaande edities en waar het deze reis uiteraard allemaal om draait is de fantastische line-up van artiesten.
Ook dit jaar kunnen we u weer een zeer gemeleerde en grote groep van artiesten presenteren met oude en nieuwe gezichten en geluiden.

We nodigen u graag uit om dit jaar (weer) met Hart voor Muziek op reis te gaan en adviseren u om op uw gemak onze website verder door te lezen met daarin alle reisgegevens zoals uitgebreide informatie over ons hotel, Rhodos, prijzen, programma, artiesten etc.

TUI / Geld terug en Repatriëringsgarantie
Klik hier voor de TUI Geld Terug- en Repatriëringsgarantie
 

Veel leesplezier en hopelijk tot ziens op Rhodos!

Informatie over deze reis

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen