John de Bever & Friends 2016 - Hotel Helios

Hotel Helios
false
10
10
fade
6
1

Als u wil uitrusten en relaxen maar u ook wil vermaken in het cosmopolitische Benidorm dan bent u in Hotel Helios Benidorm aan het juiste adres.

Gelegen in het hart van Benidorm, op slechts 450 m van het Levante strand, op 7 km van Terra Mitica en 50 km van de luchthaven van Altet, trachten wij u alles én nog dat ietsje meer te bieden.

We beschikken over 18 individuele en 265 dubbele kamers, alle voorzien van een ruim buitenterras, telefoon, satelliet-TV, safe en individuele airconditioning en verwarming.

In ons buffetrestaurant helpt onze gevarieerde en internationale keuken u weer op krachten te komen. Daarna verwelkomen we u en uw familie en kennissen in onze bar met een uitgebreide dranken- en cocktailkaart.

Temidden van een ruime tuin wacht een verfrissend zwembad en een kinderbad.

U vindt bij ons de ideale plaats voor elke aktiviteit, we hopen dat u zich thuis voelt en betrachten daarom steeds uw comfort en vermaak. Wij zorgen voor aangename avonden met muziek, volwassenen- en kinderanimatie, driemaal per week een professionele show en een live-orkest eenmaal per week. Er is ook een amusementssalon met biljarts en videospelletjes en een kinderparkje.

Het aanbod wordt vervolledigd met een souvenirwinkel, kapsalon en bij de receptie kan u terecht voor geldwissel, huurwagens, wasserijservice en een uitstekend excursieprogramma : uitstappen langs de hele Costa Blanca, themaparken (Terra Mítica, Aqualandia, Mundomar en Terra Natura), paardrijden, karts, jetski, boottochten, jeepsafaris,...

Laat dit alles niet aan u voorbijgaan...wij verwachten u!

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen