Muziekreizen

Muziekreizen
Muziekreizen
Muziekreizen
false
10
10
fade
6
1

Welkom op de muziekvakantie-site van FP2000!

FP2000 is een modern en flexibel organisatie- en evenementenbureau, met aandacht voor details. Het productenscala bestaat enerzijds uit evenementen die in eigen beheer worden georganiseerd en anderzijds in opdracht van derden (o.a. particulieren, verenigingen, bedrijven en artiesten).

Muziekfestivals in Spanje
In 1985 zijn we gestart met de organisatie van het muziekevenement 'Festival Musical' in Lloret de Mar in Spanje. Aan dit evenement hebben diverse muziekgezelschappen deelgenomen en vele optredens verzorgd op diverse locaties in Lloret zoals o.a. het stadhuisplein, het strand en in de diverse hotels.

In 2000 hebben we dit festival omgedoopt naar de 'Costa Brava Music Tour'. Vanaf dat jaar verzorgden wij voor de muziekgroepen ook optredens buiten Lloret de Mar zoals in Calella en in Barcelona. Helaas is er in 2010 een einde gekomen aan dit muzikale evenement vanwege de stopzetting van de vergunningen vanuit de diverse Gemeentes in Spanje.

Wellicht zal  in de nabije toekomst ons festival een vervolg krijgen. We zijn momenteel deze nieuwe formule aan het uitwerken en we houden u via onze site op de hoogte. Heb je interesse om ook deel te nemen aan dit unieke muziekfestival, mail of bel ons dan! 

Fanreizen Turkije, Spanje, Duitsland, Engeland, Griekenland (Kreta en Rhodos)
Na in 2004 een start gemaakt te hebben met een muziekclipreis naar hotel Titanic in Lara, zijn we in 2008 de muziekreis met 'Hart voor Muziek' gaan organiseren. Met een groep van 80 fans waren we te gast in Lara. Inmiddels heeft in 2022 de 14e editie van deze reis plaatsgevonden op het Griekse eiland Rhodos.

Naast de Hart voor Muziek reis organiseren we vanaf 2012 ook fan/muziekreizen van diverse artiesten (Holland Muziekweek, De Muziekvrienden, John de Bever & Friends, Henk Bernard en onze eigen Kerstreis).
In 2022 hebben we georganiseerd: de FP2000 minicruise in mei, de Henk Bernard fanreis naar Salou in juni, de Hart voor Muziek Tv-Artiestenreis in oktober en in november en december de traditionele FP2000 Kerstreizen naar Hotel Der Brabander in Winterberg. 

Op de kalender voor 2023 staan inmiddels:
- 14 t/m 16 maart de FP2000 Voorjaarsreis naar Cochem
- 20 t/m 27 mei de Henk Bernard fanreis naar Salou
- 7 t/m 14 oktober Hart voor Muziek Tv-Artiesten Sterrencruise (Venetië-Split-zeedag-Santorine-Pireaus/Athena-zeedag-Dubrovnik-Venetië)
- Eind november / begin december de tradtionele FP2000 Kerstreizen naar Winterberg

ANVR-SGR garantiestelling
Door een nauwe samenwerking met ANVR-SGR touroperators worden al onze reizen georganiseerd met deze garantiestelling. Dit geeft je een gerust gevoel bij je boeking en ben je verzekerd van een restitutie van je betaalde reissom in geval van calamiteiten. Kijk voor de voorwaarden hierover op de sites van ANVR en SGR door te klikken op nevenstaande logo's.

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen