Kerstreis 2016 - 27 t/m 30 november - Artiesten

Artiesten
false
10
10
fade
6
1

 

We zijn momenteel drukdoende om ons Kerstartiestenteam voor de reis van 27 t/m 30 november 2016 samen te stellen en houden u via deze pagina graag op de hoogte van de artiesten die met u en ons in Winterberg zullen zijn:

01-01: De eerste toezeggingen voor de Hollandse variant van onze Kerstreis heben we inmiddels ontvangen van:

  • Samanta Steenwijk
  • John West
  • Stef Ekkel

05-01: Vandaag kunnen we u mededelen dat ook Wesley Klein dit jaar weer aanwezig zal zijn tijdens onze Hollandser editie van onze Kerstreis.

19-01: Ook Theo van Cleeff, the man with the golden voice, heeft zojuist zijn jawoord gegeven en is ook dit jaar weer aanwezig in Winterberg!

21-01: Ook Helemaal Hollands, het Nederlandse feestduo weer aanwezig bij onze Kerstreis in Hotel Der Brabander!

02-02: Ook Jaman blijft FP2000 trouw en is aanwezig tijdensde Hollandse editie van de Kerstreizen naar Winterberg.

23-02: Wie, oh wie zal de Mystery guest zijn die ook aanwezig is bij Hotel Der Brabander?

26-10: Helaas moeten we u mededelen dat Wesley Klein niet aanwezig kan zijn op onze Kerstreis. Wesley is op maandag 28 en dinsdag 29 november te gast in de concerten van Gordon en was dit helaas niet te combineren met zijn aanwezigheid in Winterberg. We zijn momenteel drukdoende om een collega van Wesley bereid te vinden om met u en ons mee te reizen naar Winterberg. We houden u op de hoogte via onze facebook-pagina.

01-11: Met trots kunnen we mededelen dat we de line-up hebben kunnen uitbreiden met Ferry de Lits, Sander Kwarten en Zonzo Basily.

De muzikale ondersteuning tijdens deze reis is in handen van Jheron van der Heijden en DJ Fonzz!

Wij danken vanaf deze plaats alle artiesten die inmiddels hebben toegezegd om dit jaar onze Kerstreis muzikaal te komen opluisteren!

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen