Kerstreis 2014 - 23 t/m 26 November - Programma 23 t/m 26 november

Programma 23 t/m 26 november
false
10
10
fade
6
1

Zondag 23 november 2014:

08.00-10.30 uur
Vertrek van onze Kerstbussen vanuit Spijkenisse, Breda, Utrecht, Tilburg en Eindhoven.
Op de reis naar Winterberg zullen we halverwege een pauze inplannen van ongeveer een half uurtje. Om even uw benen te strekken en de mogelijkheid te geven voor het roken van een sigaret.

± 14.30 uur
Verwachte aankomsttijd bij Hotel Der Brabander in Winterberg. Na een welkomstwoord in de bus van de heer Rob Meurs, eigenaar van Der Brabander, kunt u op uw gemak gaan inchecken en uw koffers uitpakken.

16.00 uur
Welkomstcocktail in de bar van het hotel voor alle gasten met gezellige live-muziek van Jheron van der Heijden.

18.00-19.00 uur
Aanvang diner in het restaurant.

20.30 uur
Fakkeltocht! Een leuke en gezellige wandeling van een uur onder leiding van een Nederlandstalige gids met onderweg leuke info over Winterberg e.o. Onderweg trakteren we u op een heerlijke warme chocomel of glühwein.

21.00 uur
Aanvang muziekavond met live-entertainment in het restaurant van het hotel.

Maandag 24 november 2014:

De ochtend begint uiteraard weer met een uitgebreid ontbijtbuffet.

De rest van deze ochtend kan en mag u geheel naar eigen wens invullen. Het team van “Der Brabander” helpt u hier graag mee en kan u verschillende mogelijkheden aanbieden. U kunt uiteraard deze ochtend ook een bezoek brengen aan het nieuwe Welness-centrum van het hotel. Als koning Winter zijn intrede al heeft gedaan in het middelgebergte van Duitsland biedt Winterberg u ook tal van wintersportmogelijkheden!

Blijft u deze dag in of in de omgeving van het hotel en wenst u gebruik te maken van het lunchbuffet bij De Brabander, bedragen de kosten hiervoor € 11,50 per persoon. Wellicht heeft u dit al bij uw boeking gereserveerd doch bestaat er ook altijd nog de mogelijkheid om dit in het hotel te doen tot en met woensdagavond 19.00 uur!

Om 15.00 uur organiseren we een Kerstbingo voor u in de Skihütte met een gratis kopje koffie/thee met een overheerlijke Apfelstrüdel en uiteraard leuke en originele Bingo-prijzen……..

Tussen 18.00 en 19.00 uur wordt u in het restaurant ’La Terrasse’ verwacht alwaar een heerlijk dinerbuffet op u staat te wachten. Het buffet bestaat uit vele verschillende voor-, hoofd- en nagerechten en live-cooking.

Vanaf 21.00 uur is het feest in restaurant met optredens van al onze artiesten tot ± 01.00 uur

Dinsdag 25 november 2014:

De ochtend begint met een uitgebreid ontbijtbuffet. Een heerlijke start van de dag.

Vandaag gaan we met de bus naar de Kerstmarkt van Dortmund. We vertrekken om 10.00 uur. U kunt hier heerlijk genieten van deze grote en gezellige Kerstmarkt. Om 16.30 uur zullen we met de bus weer terug gaan naar ons hotel in Winterberg.

Om 18.30 uur wordt u verwacht in restaurant “La Terrasse” voor een onvergetelijk avond en fantastisch Kerstgala met een 5-gangendiner met live-muziek van Jheron van der Heijden. Aansluitend vieren we met z'n allen een onvergetelijk "Kerstbal" met live-optredens van alle aanwezige artiesten.

Woensdag 26 november 2014:

Helaas is dit alweer de laatste dag. Nadat u heeft genoten van het ontbijtbuffet, heeft iedereen tijd om de laatste spullen in te pakken en moet u uw sleutel voor uiterlijk 11.00 uur inleveren.  Om 11.00 uur staan onze bussen weer voor u gereed om u terug te brengen naar Nederland.
Bent u met eigen vervoer dan maakt u uiteraard uw eigen planning voor deze dag!

Rest ons om u een gezellige, muzikale en onvergetelijke Kerstreis toe te wensen.

Fotoalbums reis

Kerstreis 2013 Hier treft u tal van foto's aan gemaakt...
  • Muziekreizen
  • Kerstreizen