Hart voor Muziek 2020 - Reisformulieren

Reisformulieren
false
10
10
fade
6
1

Voor uw reis naar Rhodos moet u naast de vertrouwde documenten zoals uw paspoort of ID-kaart, uw vliegticket of boardingkaart en hotelvoucher dit jaar ook een tweetal extra formullieren meenemen ten gevolge van het COVID-19 virus:

 • Gezondheidsverklaring van het RIVM voor de heen- en terugreis
  Deze verklaring moet u maximaal 24 uur voor de reis invullen en tijdens de reis bij u dragen. Er kan naar geïnformeerd worden.
  Ook dient u een exemplaar mee te nemen voor de terugreis. Ook die mag u pas 24 uur van tevoren invullen. Misschien wordt er helemaal niet naar gevraagd, maar u bent verplicht er een bij te hebben voor de heenreis en voor de terugreis.
  De verklaring van het RIVM kunt u onderstaand downloaden:
  - De Nederlandstalige versie
  - De Engelstalige versie

 

 • Het PLF-formulier van de Griekse regering
  Dit formulier moet u minimaal 24 uur voor uw heenvlucht digitaal ingevuld hebben.
  Na het volledig invullen van dit formulier ontvangt u een ontvangstbevestiging. Let wel: Dat is nog niet voldoende! Deze bevestiging is enkel ter controle dat u weet dat u het formulier juist hebt ingevuld.
  Op de dag van vertrek, om middernacht, ontvangt u dan een mail van de Griekse ambassade. Op die mail staat een QR-code (zo’n vierkant blokje). Dit formulier mag u uitprinten of u slaat het op uw telefoon op. Bij aankomst in Griekenland wordt gecontroleerd of u zo’n formulier met QR-code bij u hebt (of op uw telefoon).
  GEEN QR-CODE is GEEN TOEGANG TOT GRIEKENLAND!!


 

 • Muziekreizen
 • Kerstreizen