John de Bever & Friends 2016 - Uitnodiging John

Uitnodiging John
false
10
10
fade
6
1

 

Van 16 t/m 23 mei 2016 mag ik opnieuw een intieme groep fans verwelkomen in het geweldige Spaanse Benidorm!

 

Toen we vier jaar geleden begonnen met het organiseren van een ‘John de Bever Fanreis’ had ik niet durven dromen dat deze speciale en unieke reis zou uitgroeien tot een groot feest der herkenning waar ik oprecht naar toe leef. Met de geweldige gastartiesten die voor u optreden én de diverse surprise acts gaan we deze sfeer ook dit jaar weer beleven. 

Liefde voor muziek en het grote feest dat elke dag opnieuw weer losbarst. Genieten, ieder op z’n eigen manier maar toch met elkaar…

Buiten de diverse nieuwe activiteiten en het speciale vijfjarig jubileumprogramma die we organiseren blijf ik graag trouw aan het fantastische Helios hotel. Elk jaar opnieuw worden we warm onthaald en geven ze ons het gevoel welkom te zijn. Op vele verzoek vliegen we ook dit jaar met Transavia vanuit Eindhoven.

Bent u één van de eerste vijftig boekers? Dan ontvangt u ook nog een vroegboekkorting! Het team van FP2000 informeert graag over de mogelijkheden en neemt u boeking met enthousiasme in ontvangst.

Zon, zee, strand, een grote portie gezelligheid en uw aanwezigheid maken ook deze vijfde editie weer tot een onvergetelijk reis. Wat is het toch geweldig om mee te mogen maken!

Ik ben er klaar voor! ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’…

Liefs,

John de Bever… 

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen