Kerstreis 2015 - 29 november - Kamertypes Hotel de Brabander

Kamertypes Hotel de Brabander
false
10
10
fade
6
1

Vakantiehotel der Brabander telt maar liefst 82 hotelkamers
 

Alle kamers in het hotel zijn netjes ingericht en bieden de gast het comfort dat men tegenwoordig in een goed hotel moet kunnen verwachten. Er zijn uitstekende bedden, die uw nachtrust ten goede zullen komen. Er is een zitje en er is bergruimte voor kleding, koffers e.d.

Ook vindt u er een kleuren-tv, waarop u maar liefst 16 Nederlandstalige zenders, een infokanaal met de Nederlandse Skyradio en het interne filmkanaal kunt ontvangen.

Op het nachtkastje vindt u een telefoon, waarmee u direct naar buiten (ook naar het buitenland) kunt bellen zonder tussenkomst van een telefoniste. Met die telefoon beschikt u ook over een automatisch weksysteem, dat zich heel simpel laat instellen. Gratis bellen naar vaste nummers in Nederland? Zelfs dát kan! Daarvoor kunt u terecht bij de telefooncel tegenover de receptie!

Last but not least is er in elke kamer een mini-kluisje, dat u gratis kunt gebruiken voor het opbergen van uw paspoort, sieraden, fototoestel e.d.

Natuurlijk heeft elke kamer zijn eigen badkamer met douche of bad en toilet.

Omdat de kamers qua oppervlakte en inrichting onderling verschillen, zijn er vier verschillende kamerclassificaties van kracht. Kijk snel hieronder en ontdek de verschillende mogelijkheden!

De foto's van de verschillende kamer- en appartementtypes tref je helemaal onderaan op deze pagina! Klik op de foto's om ze groter te maken.Fotoalbums reis

Hotel Der Brabander (kamertypes) Foto's van de verschillende hotelkamers en...
  • Muziekreizen
  • Kerstreizen