Hart voor Muziek 2019 - Visum

Visum
false
10
10
fade
6
1

Reisdocumenten

Voor een reis naar Turkije geldt een visumplicht. Het is daarnaast van belang dat je paspoort of identiteitskaart nog minimaal 60 dagen geldig is na de datum van het aflopen van je visum. Het visum is 6 maanden en voor meerdere bezoeken geldig. Denk eraan dat ook baby’s en kinderen een eigen geldig document en visum nodig hebben.

Indien je een andere nationaliteit hebt dan de Nederlandse kan je bij jouw ambassade informeren welke documenten je nodig hebt. Volgens de ANVR-reisvoorwaarden ben je als klant zelf verantwoordelijk voor het in bezit hebben van de juiste en benodigde documenten. Alle financiële consequenties van het niet hebben van de vereiste reisdocumenten zijn voor eigen rekening.

Je kunt je visum het voordeligst online kopen via Evisa. De visum is dan direct beschikbaar en de kosten bedragen $ 20,- per persoon (circa € 18,-p.p.) doch is alleen te voldoen via creditcard (Mastercard & Visa)

Je kunt bij aankomst op het vliegveld¹ ook nog je visum kopen. De kosten bedragen dan $ 30,- of € 25 ,- per persoon via cash betaling.
¹) Let op: Deze mogelijkheid is officieel per 1 november 2014 vervallen, maar vooralsnog is het regelen van een visum bij aankomst op de Turkse luchthavens nog mogelijk. Om geen onnodig risico te lopen adviseren we u om het visum voorafgaand aan de reis online aan te schaffen.

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen