Henk Bernard & Friends fanreis 2019

Henk Bernard & Friends fanreis 2019
false
10
10
fade
6
1

Van zaterdag 1 juni t/m zaterdag 8 juni 2019 organiseert FP2000 Events in samenwerking met Solmar Tours in opdracht van Henk Bernard zijn 5e fanreis en jij kunt daarbij aanwezig zijn!

Na de goede en prettige ervaringen in 2017 en 2018 met de Spaanse badplaats Salou aan de Costa Daurada, heeft Henk er voor gekozen om ook in 2019 terug te gaan naar deze fantastische bestemming in Spanje. 
Deze toeristische trekpleister en haar omgeving heeft zoveel te bieden, dat er nog veel valt te ontdekken voor onze (vaste) gasten.
Wel is besloten om dit jaar voor een andere hotelaccommodatie te kiezen, die gelegen is op een minder bergachtige locatie maar wel weer direct aan de Middellandse Zee met een fantastisch strand voor de deur. 
Tussen het strand en het hotel loopt een mooie en vlakke boulevard die uitnodigt voor een wandeling naar het centrum van Salou.

De vrienden / collega's van Henk die hem vergezellen naar Spanje zijn Jacques Herb, Helemaal Hollands Carlo & Leo, Rene Karst, DuoNL, DJ Fonzz en Ferry de Lits
Wederom een prachtig en inmiddels ook bekend gezelschap van artiesten die garant staan voor fantastische muziek en veel gezelligheid.

Met betrekking tot het vervoer naar Spanje heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen een reis met eigen vervoer (auto of vliegtuig) of met een First Class-bus van onze reispartner Solmar Tours.

Indien gewenst is het ook mogelijk om uw reissom in termijnen te betalen.

Voor meer informatie over deze reis nodigen we je uit om verder te lezen op onze website.   

Informatie over deze reis

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen