Hart voor Muziek 2020

Hart voor Muziek 2020
false
10
10
fade
6
1

MEDEDELING 2 SEPTEMBER 2020:


Ten gevolge van de laatste ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn wij met pijn in ons hart helaas toch genoodzaakt om de Hart voor Muziek Tv-Artiestenreis van oktober aanstaande te annuleren en te verplaatsen naar oktober 2021.

Met name het toenemende aantal besmettingen in Griekenland en enkele andere landen rondom de Middellandse Zee verontrust ons enorm. Ten gevolge hiervan heeft de Griekse regering onlangs ook weer een aantal maatregelen aangepast. In eerste instantie zijn deze voor de korte termijn van kracht maar de verwachting is dat deze gezien de dagelijkse forse stijging van het aantal besmettingen in Griekenland nog zeker verlengd zullen gaan worden en wellicht nog extra verscherpt.
Deze verscherpte maatregelen betreft met name die zaken die een “normale” feestelijke muziekreis in de weg staan. Om er enkele te noemen: in restaurants mag je nog maar met maximaal 4 personen aan een tafel, cafés en restaurants moeten om 24.00 uur gesloten zijn (dus géén midnightsnack) en zijn nu ook alle festivals, concerten en feesten verboden. 

Met deze wetenschap, de hierdoor groeiende onrust onder onze deelnemers en het feit dat ons vertrek al over vijf weken gepland staat, laat ons nu helaas geen andere keuze dan deze zeer ingrijpende beslissing te moeten nemen maar de veiligheid en gezondheid van u, onze artiesten en crewleden staat voorop. Hoezeer we samen met TUI-Kras ook hebben geprobeerd om onze reis dit jaar onder veilige omstandigheden te laten plaatsvinden geeft de harde realiteit ons geen andere mogelijkheid. We hebben gisteren in overleg met TUI-Kras nog overwogen om deze beslissing nog enige tijd voor ons uit te schuiven en te hopen op positievere berichten maar we zijn van mening dat we u dan zo kort voor vertrek helemaal in een lastige situatie brengen.

Het spijt ons enorm om u dit bericht te moeten brengen zeker omdat we tot voor kort ervan overtuigd waren dat we de reis op een veilige wijze door konden laten gaan. De harde realiteit rondom het COVID-19 virus heeft ons echter ingehaald!

In samenwerking met TUI-Kras hebben we de reis nu verplaatst naar donderdag 7 t/m donderdag 14 oktober 2021 (vanaf Amsterdam en Eindhoven) en van vrijdag 8 t/m vrijdag 15 oktober 2021 (vanaf Rotterdam) naar dezelfde bestemming, hetzelfde hotel, dezelfde vertrekplaatsen, dezelfde prijs en dezelfde artiesten. 

Ondanks dit zeer vervelende bericht aan u hopen wij dat u begrip heeft voor de door ons genomen beslissing en verwelkomen we u graag op onze reis naar Rhodos in 2021.

Hopende u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd, verblijven wij met vriendelijke groeten.

Frank Peters
René Weijmans


Wie had in 2008 gedacht dat onze Tv-artiestenreis met Hart voor Muziek zo'n succes en traditie zou worden.
Het is inmiddels 2020 en staat alweer de 13e editie van onze reis op de agenda met dit jaar een nieuwe bestemming.
Na tien edities in Turkije te hebben georganiseerd en twee edities op het Griekse eiland Kreta hebben we dit jaar gekozen voor een fantastisch hotel op Rhodos.
We keren na 2016 en 2017 dus weer terug naar Griekenland waarbij deze keer de keuze is gevallen op Rhodos, het derde grootste eiland van Griekenland en onderdeel uitmaakt van de eilandengroep Dodekanesos.

In samenwerking met onze reispartner TUI is de keuze gevallen op dit zeer bekende vakantie-eiland en zullen we te gast zijn in de bekende badplaats Ixia gelegen aan de Noordwest-kust van het eiland op circa 4,5 kilometer van Rhodos-Stad en op 9 kilometer van de internationale luchthaven.

In Ixia zal het aan de Egeïsche Zee gelegen 5-sterren resort Akti Imperial ons verblijf zijn van donderdag 8 t/m donderdag 15 oktober.

Wat gelijk is gebleven aan alle voorgaande edities en waar het deze reis uiteraard allemaal om draait is de fantastische line-up van artiesten.
Ook dit jaar kunnen we u weer een zeer gemeleerde en grote groep van artiesten presenteren met oude en nieuwe gezichten en geluiden.

We nodigen u graag uit om dit jaar (weer) met Hart voor Muziek op reis te gaan en adviseren u om op uw gemak onze website verder door te lezen met daarin alle reisgegevens zoals uitgebreide informatie over ons hotel, Rhodos, prijzen, programma, artiesten etc.

 

 

Veel leesplezier en hopelijk tot ziens op Rhodos!

 

 

 

Informatie over deze reis

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen