Hart voor Muziek 2020

Hart voor Muziek 2020
false
10
10
fade
6
1

Wie had in 2008 gedacht dat onze Tv-artiestenreis met Hart voor Muziek zo'n succes en traditie zou worden.
Het is inmiddels 2020 en staat alweer de 13e editie van onze reis op de agenda met dit jaar een nieuwe bestemming.
Na tien edities in Turkije te hebben georganiseerd en twee edities op het Griekse eiland Kreta hebben we dit jaar gekozen voor een fantastisch hotel op Rhodos.
We keren na 2016 en 2017 dus weer terug naar Griekenland waarbij deze keer de keuze is gevallen op Rhodos, het derde grootste eiland van Griekenland en onderdeel uitmaakt van de eilandengroep Dodekanesos.

In samenwerking met onze reispartner TUI is de keuze gevallen op dit zeer bekende vakantie-eiland en zullen we te gast zijn in de bekende badplaats Ixia gelegen aan de Noordwest-kust van het eiland op circa 4,5 kilometer van Rhodos-Stad en op 9 kilometer van de internationale luchthaven.

In Ixia zal het aan de Egeïsche Zee gelegen 5-sterren resort Akti Imperial ons verblijf zijn van donderdag 8 t/m donderdag 15 oktober.

Wat gelijk is gebleven aan alle voorgaande edities en waar het deze reis uiteraard allemaal om draait is de fantastische line-up van artiesten.
Ook dit jaar kunnen we u weer een zeer gemeleerde en grote groep van artiesten presenteren met oude en nieuwe gezichten en geluiden.

We nodigen u graag uit om dit jaar (weer) met Hart voor Muziek op reis te gaan en adviseren u om op uw gemak onze website verder door te lezen met daarin alle reisgegevens zoals uitgebreide informatie over ons hotel, Rhodos, prijzen, programma, artiesten etc.

Veel leesplezier en hopelijk tot ziens op Rhodos!

 

 

 

Informatie over deze reis

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen