Hart voor Muziek 2016 / Kreta

Hart voor Muziek 2016 / Kreta
false
10
10
fade
6
1

EXTRA BERICHT DD VRIJDAG 2 SEPTEMBER:

Tot onze grote verbazing ontvingen wij vrijdag 26 augustus j.l. het bericht van onze reispartner Kras  at Hotel Radisson Blu Beach het contract voor onze groep van 8 t/m 15 oktober a.s. eenzijdig heeft opgezegd, zonder verdere opgaaf van redenen. Een actie die zowel bij Kras als bij ons natuurlijk met veel vraagtekens en onbegrip werd ontvangen.

Er is nadien dan ook nog veelvuldig contact geweest tussen Kras (en ook Tui Internationaal) en het hotel doch zonder enig positief resultaat. Kras heeft daarop direct haar inkoopafdeling opdracht gegeven om op zoek te gaan naar een gelijkwaardige accommodatie voor onze groep op Kreta. Begin deze week zijn wij dan ook naar Kreta afgereisd om het nieuwe aanbod te gaan bekijken en te beoordelen.

Het verheugt ons dan ook om u te kunnen mededelen dat de door Kras aangeboden nieuwe accommodatie een uitstekend hotel betreft, zodat wij u een meer dan fantastische reis kunnen aanbieden. U weet dat we de lat bij FP2000 / Hart voor Muziek altijd hoog leggen qua keuze van accommodatie. We kunnen  u met veel trots melden dat de nieuwe bestemming volledig aan onze eisen voldoet. Onze nieuwe bestemming wordt het 5-sterren Hotel Aquila Rithymna Beach in Rethymnon. Op deze website treft u diverse foto’s aan van het resort.

Deze accommodatie is voor levensgenieters. Een keuze voor kwaliteit, luxe en stijl. De service is uitmuntend. Hier is aan alles gedacht. Als een dorp ligt hotel Aquila Rithymna Beach even buiten Rethymnon in een rustige, groene omgeving en direct aan een prachtig strand. Het hotel biedt comfortabele en sfeervol ingerichte kamers aan. In de nabije omgeving van het hotel treft u talloze winkels aan als ook diverse bars en restaurants. De verzorging in het hotel is op basis van Premium All-Inclusive tot 24.00 uur. In onze feestzaal eindigt dit arrangement tot 01.00 uur.  Het hotel beschikt verder over tal van faciliteiten zoals o.a. een buffet restaurant, drie a-la-carte restaurants, vier bars, drie zwembaden, een binnenbad, handdoekenservice, gratis ligbedden en parasols bij de zwembaden en op het strand. Verder biedt het hotel gratis Wi-Fi aan in de openbare ruimtes en op uw kamer en is er een pinautomaat aanwezig in het hotel. Het hotel heeft een TUI-waardering van 8.9 ontvangen van haar gasten die dit hotel hebben bezocht. Op onze website treft u diverse foto’s aan van het resort.

Rethymnon is een gezellig en pittoresk vissersstadje op circa 7 km. van het hotel met tal van gezellige steegjes met diverse winkels, barretjes en restaurants. Het dorp is vanaf het hotel bereikbaar met de lokale bus en taxi maar u kunt ook gebruikmaken van onze gratis pendelbus. Deze zal op twee dagen via een vast tijdschema rijden. Meer informatie hierover treft u aan in ons programmaboekje dat u op de heenreis zult ontvangen.

Informatie over deze reis

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen