Nederland Muziekland naar de Sneeuw 2014 - Flachau

Flachau
false
10
10
fade
6
1

Flachau is een bekende wintersportplaats, gelegen in het skigebied Salzburger Sportwelt. Het langgerekte dorp Flachau heeft drie dalstations. Vele accommodaties liggen hierdoor dichtbij de skilift en de après-ski. Er zijn enkele dorpen in Oostenrijk met een bijzonder gezellige après-ski, Flachau is er daar zeker één van! Flachau ligt enkele kilometers van de snelweg en u hoeft dus geen bergweggetjes te trotseren om de bestemming Flachau te bereiken.

Flachau maakt deel uit van het Salzburger Ski Amade met 860 kilometer aan pistes. Door de centrale ligging is Flachau ook een ideale uitvalbasis voor een bezoekje aan de rest van het Ski Amade. U vindt hier brede pistes en gezellige hutten; een veelzijdig skigebied dat gezinnen veel te bieden heeft. Maar ook de sportieve skiër komt niet tekort. Temeer door de grote keuze aan aangrenzende skigebieden waar dezelfde skipas geldig is. Flachau Winkl of Wagrain zijn hiervan goede voorbeelden.

Het kleine dorpje Flachau is uitgegroeid tot een grote wintersportbestemming. Oostenrijkse tradities gaan hier hand in hand met de eisen van de moderne wintersporter!

Voor uitgebreide informatie over alle ski-mogelijkheden klik hier!

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen