Hart voor muziek / Kreta 2017

Hart voor muziek / Kreta 2017
false
10
10
fade
6
1

Tot ons groot genoegen kunnen we mededelen dat we dit jaar wederom te gast zijn in het fantastische 5-sterren Hotel Aquila Rithymna Beach in Rethymnon op het Griekse eiland Kreta.

Een keuze die enerzijds niet moeilijk te nemen was naar aanleiding van de vele complimenten die we vorig jaar mochten ontvangen maar anderzijds ook een zeer ingewikkelde door de prijsstijging voor dit jaar vanuit het hotel.
Na een lange periode van onderzoek, hadden we uiteindelijk de keuze uit een reis naar Turkije met een verblijf in een van de vele 5-sterren accommodaties en accommodaties met drie en/of viersterren op Kos en Mallorca waarbij de verkoopprijs ongeveer gelijk zou komen te liggen als die van 2016. Omdat Turkije voor ons echter nog steeds een te instabiele bestemming is en kwaliteit en service voor ons erg belangrijk zijn, hebben we uiteindelijk toch weer gekozen voor hotel Aquila Rithymna Beach.

Een keuze voor kwaliteit, luxe en stijl. De service is uitmuntend. Hier is aan alles gedacht. Als een dorp ligt hotel Aquila Rithymna Beach even buiten Rethymnon in een rustige, groene omgeving en direct aan een prachtig strand. Het hotel biedt comfortabele en sfeervol ingerichte kamers aan. In de nabije omgeving van het hotel treft u talloze winkels aan als ook diverse bars en restaurants. De verzorging in het hotel is op basis van Premium All-Inclusive tot 24.00 uur. In onze feestzaal eindigt dit arrangement tot 01.00 uur. Het hotel beschikt verder over tal van faciliteiten zoals o.a. een buffet restaurant, drie a-la-carte restaurants, vier bars, drie zwembaden, een binnenbad, handdoekenservice, gratis ligbedden en parasols bij de zwembaden en op het strand. Verder biedt het hotel gratis Wi-Fi aan in de openbare ruimtes en op uw kamer en is er een pinautomaat aanwezig in het hotel. Het hotel heeft een TUI-waardering van 8.7 ontvangen van haar gasten die dit hotel hebben bezocht. Op onze website treft u diverse foto’s aan van het resort.

Rethymnon is een gezellig en pittoresk vissersstadje op circa 7 km. van het hotel met tal van gezellige steegjes met diverse winkels, barretjes en restaurants. Het dorp is vanaf het hotel bereikbaar met de lokale bus en taxi maar u kunt ook gebruikmaken van onze gratis pendelbus. Deze zal op twee dagen via een vast tijdschema rijden. Meer informatie hierover treft u aan in ons programmaboekje dat u op de heenreis zult ontvangen.

Informatie over deze reis

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen