Kerstreizen

Kerstreizen
false
10
10
fade
6
1

In 2019 organiseren we alweer voor het achtste opeenvolgende jaar onze inmiddels traditionele Kerstreizen naar Hotel Der Brabander in Winterberg voor de 14e, 15e en 16e editie en wel van:

 • zondag 24 t/m woensdag 27 november
  met Ferry de Lits - Manfred Jongenelis - Sieneke - Wesly Bronkhorst - Jan van Est - Stef Ekkel - Jaman - Hans van Seggelen, DJ Fonzz en ???? 
 • zondag 1 t/m woensdag 4 december
  met Ferry de Lits - Manfred Jongenelis - Django Wagner - Henk Bernard - Stef Ekkel - Helemaal Hollands - Leen Zijlmans - Brian Voet - Hans van Seggelen - DJ Fonzz 
 • zondag 8 t/m woensdag 11 december
  met Ferry de Lits - Manfred Jongenelis - René Schuurmans - Henk Bernard - Wesley Klein - Willem Barth - John West - Zonzo Basily - Frank Smeekens - Hans van Seggelen - DJ Fonzz

Kortom drie gezellige TOP reizen met TOP artiesten op een TOP locatie in een TOP hotel.

Naast de dagelijkse feestavonden met live-optredens van de aanwezige artiesten bieden wij al onze gasten gedurende deze 4-daagse reis een uitgebreid programma aan met o.a. een muzikaal welkom, een origineel middagprogramma op maandag en dinsdag, een groots Kerstdiner-dansant. Kortom een uitgebreid en ongekend TOP programma!

Vanaf zes weken voor de Kerstdagen starten onze oosterburen met de Adventsweken en zorgen zij voor een fantastische en gezellige Kerststemming en zo ook het TOP-hotel Der Brabander.

Vanaf 15 maart zijn onze Kerstreizen via deze website te boeken.

 

Kijk naar onderstaande impressie van onze Kerstreizen in 2015.

Onze historie vanaf 2012:

Daar de meeste bezoekers van de bekende Kerstmarkten ook vaak fans zijn van het Nederlandse lied, zijn we eind november 2012 gestart met een 4-daagse artiestenreis met daarbij ook een bezoek aan een van de Kerstmarkten. Als thuishaven hebben we toen gekozen voor het bekende hotel Der Brabander in Winterberg gelegen in Hoch Sauerland. Een gebied met de hoogste sneeuwzekerheid in het Westen van Duitsland wat de sfeer alleen maar ten goede komt mochten de wintergoden ons goed gezind zijn.

Met trots konden we na afloop van de reis terugkijken op een geslaagde reis met enthousiaste deelnemers en ook een tevreden Rob Meurs van Hotel Der Brabander. Het moge gezegd worden dat het succes van de reis mede te danken was aan de voortreffelijke inzet van alle medewerkers van Der Brabander. Alles was deze dagen TOP verzorgd! Onze dank gaat uiteraard ook uit naar de aanwezige artiesten Frank van Etten, Willem Barth, Stef Ekkel, Rob van Daal, Frank Smeekens, Jeff van Vliet, Jheron van der Heijden, Peter Hermans en onze Mystery Guest Django Wagner.

Het succes van deze eerste editie had uiteraard een vervolg in het jaar 2013. Onze gasten van 2012 realiseerde mede door hun positieve promotie voor onze Kerstreis tal van nieuwe boekingen met het gevolg dat we het gehele hotel snel hadden volgeboekt. Zo konden we dan ook op 24 november ruim 225 gasten verwelkomen in Winterberg. Waren we in de verondersteling dat de gezelligheid en sfeer van het eerste jaar niet te verbeteren was, bracht 2013 ons toch weer een ongekende ambiance gedurende de volle vier dagen met ook nu weer een klein pakje sneeuw. Ook nu was het team van Hotel Der Brabander weer op alle vlakken grandioos en en de inbreng van de artiesten Django Wagner, Stef Ekkel, Jaman, Theo van Cleeff, Manfred Jongenelis, Frank Smeekens, Jheron van der Heijden en de Mystery Guests John de Bever, Willem Barth en Colinda fantastisch.

Met de successen van 2012 en 2013 is de traditie gestart voor de organisatie van onze Kerstreis in samenwerking met Hotel Der Brabander. Hadden we uiteindelijk een vol geboekt hotel in 2013 was bij terugkomst al binnen een maand een bezettingsgraad van ruim 80%. bereikt voor de reis van 2014.Een ongekende weelde voor elk organisatieburo om zo snel, een jaar voor vertrek, een reis al bijna helemaal volgeboekt te hebben. Gezien de enorme vraag, hebben we er toen voor gekozen om een tweetal reizen te organiseren naar Winterberg. Stond de eerste gepland van zondag 30 november t/m woensdag 3 december hebben we een week hieraan voorafgaand een tweede reis gepland en wel van zondag 23 t/m woensdag 26 november. Beide reizen liggen helaas al weer ver achter ons en kunnen we terug kijken op wederom twee grote feesten! Onze dank gaat hiervoor uit naar alle gasten, artiesten, FP2000- en Hart voor Muziekcrew en uiteraard alle medewerkers van Hotel De Brabander.

In 2015 stonden twee reizen gepland naar Hotel De Brabander en kunnen we u vertellen dat beiden weer een groot succes waren. Zowel de Brabantse variant van zondag 29 november t/m woensdag 2 december als de Hollandse variant van zondag 6 t/m woensdag 9 december werden door alle gasten enorm gewaardeerd.

Inmiddels liggen de Kerstreizen van 2016 alweer achter ons en kunnen we ook nu weer zeer tevreden terugkijken op beide reizen. Tweemaal een uitverkocht hotel, geweldige gasten, fantastische artiesten en een perfect georganiseerd en zeer vriendelijk team van De Brabander stonden garant voor twee onvergetelijke weken. Kortom kijken we zeer tevreden terug op ons jubileumjaar in Winterberg.   

2017, het jaar van twee TOP-Kerstreizen waren inderdaad ook in één woord TOP.
Twee uitverkochte reizen met zelfs nog gasten in aanliggende hotels om zo alle boekingen te kunnen honoreren. Ook dit jaar waren beide weken gekleed onder een witte deken van sneeuw, wat de sfeer van de reis alleen maar ten goede komt. De overvolle bezetting van de reizen in 2017 heeft ons doen besluiten om in 2018 DRIE TOP-Kerstreizen te gaan organiseren. Tot 1 februari a.s. hebben de gasten van 2017 de eerste mogelijkheid om te boeken, hierna zijn de reizen openbaar en voor iedereen te boeken via onze website. 

2018 was het eerste jaar met deze keer drie TOP-Kerstreizen!
Vooraf een enorme uitdaging voor ons om nu niet twee naar drie weken verkocht te krijgen. Maar nadat de verkoop aan in eerste instantie onze vaste klanten van start was gegaan was binnen een maand al één reis helemaal uitverkocht en de twee overigen al voor ruim 60 respectievelijk 70 procent. Een ongekende weelde voor ons en overtrof ook al onze verwachtingen. UIteindelijk waren kort na de zomer ook de twee andere reizen volledig uitverkocht. Een gigantisch resultaat waar we als FP2000 Events en Vakantiehotel Der Brabander enorm trots op waren.
Nu we kunnen terugkijken op deze drie TOP-weken willen we graag alle gasten en artiesten hartelijk danken want het was weer een GROOT SUCCES. Zowel tijdens als na de reizen werden we overrompeld met dankbetuigingen van iedereen voor de fantastische dagen in Winterberg voor het muzikale programma, de gezellige sfeer en de uitstekede verzorging van het hotel.
Kortom voor ons weer een drijfveer en uitdaging om ook in 2019 weer drie onergetelijke reizen aan te kunnen bieden.
 

 


 

 

 

Fotoalbums reis

Kerstreis 2012 Hier treft u tal van foto's aan gemaakt...
Kerstreis 2013 Hier treft u tal van foto's aan gemaakt...
 • Muziekreizen
 • Kerstreizen