Kerstreizen

Kerstreizen
false
10
10
fade
6
1

De data van onze TOP-Kerstreizen in 2024 zijn:

- Zondag 17 t/m woensdag 20 november 
- Zondag 24 t/m woensdag 27 november 
- Zondag 1 t/m woensdag 4 december

Vanaf 18 maart zijn onze TOP-Kerstreizen voor 2024 weer online te boeken via onze website!

Gaat u (weer) gezellig mee naar Winterberg.
Eind 2024 organiseren we al weer voor het 12e jaar onze traditionale TOP-Kerstreizen naar ****Vakantiehotel Der Brabander.
Kom ook 4 dagen genieten van een een onbezorgde vakantie in een gezellige Kerstsfeer! 
Gezellige TOP reis met TOP artiesten op een TOP locatie in een TOP hotel.

Vanaf zes weken voor de Kerstdagen starten onze oosterburen met de Adventsweken en zorgen zij voor een fantastische en gezellige Kerststemming en zo ook het TOP-hotel Der Brabander. Kijk snel verder op onze website voor uitgebreide informatie over onze reizen.

Kijk naar onderstaande impressie van onze Kerstreizen in 2015.

Onze historie vanaf 2012:

Daar de meeste bezoekers van de bekende Kerstmarkten ook vaak fans zijn van het Nederlandse lied, zijn we eind november 2012 gestart met een 4-daagse artiestenreis met daarbij ook een bezoek aan een van de Kerstmarkten. Als thuishaven hebben we toen gekozen voor het bekende hotel Der Brabander in Winterberg gelegen in Hoch Sauerland. Een gebied met de hoogste sneeuwzekerheid in het Westen van Duitsland wat de sfeer alleen maar ten goede komt mochten de wintergoden ons goed gezind zijn.

Met trots konden we na afloop van de reis terugkijken op een geslaagde reis met enthousiaste deelnemers en ook een tevreden Rob Meurs van Hotel Der Brabander. Het moge gezegd worden dat het succes van de reis mede te danken was aan de voortreffelijke inzet van alle medewerkers van Der Brabander. Alles was deze dagen TOP verzorgd! Onze dank gaat uiteraard ook uit naar de aanwezige artiesten Frank van Etten, Willem Barth, Stef Ekkel, Rob van Daal, Frank Smeekens, Jeff van Vliet, Jheron van der Heijden, Peter Hermans en onze Mystery Guest Django Wagner.

Het succes van deze eerste editie had uiteraard een vervolg in het jaar 2013. Onze gasten van 2012 realiseerde mede door hun positieve promotie voor onze Kerstreis tal van nieuwe boekingen met het gevolg dat we het gehele hotel snel hadden volgeboekt. Zo konden we dan ook op 24 november ruim 225 gasten verwelkomen in Winterberg. Waren we in de verondersteling dat de gezelligheid en sfeer van het eerste jaar niet te verbeteren was, bracht 2013 ons toch weer een ongekende ambiance gedurende de volle vier dagen met ook nu weer een klein pakje sneeuw. Ook nu was het team van Hotel Der Brabander weer op alle vlakken grandioos en en de inbreng van de artiesten Django Wagner, Stef Ekkel, Jaman, Theo van Cleeff, Manfred Jongenelis, Frank Smeekens, Jheron van der Heijden en de Mystery Guests John de Bever, Willem Barth en Colinda fantastisch.

Met de successen van 2012 en 2013 is de traditie gestart voor de organisatie van onze Kerstreis in samenwerking met Hotel Der Brabander. Hadden we uiteindelijk een vol geboekt hotel in 2013 was bij terugkomst al binnen een maand een bezettingsgraad van ruim 80%. bereikt voor de reis van 2014.Een ongekende weelde voor elk organisatieburo om zo snel, een jaar voor vertrek, een reis al bijna helemaal volgeboekt te hebben. Gezien de enorme vraag, hebben we er toen voor gekozen om een tweetal reizen te organiseren naar Winterberg. Stond de eerste gepland van zondag 30 november t/m woensdag 3 december hebben we een week hieraan voorafgaand een tweede reis gepland en wel van zondag 23 t/m woensdag 26 november. Beide reizen liggen helaas al weer ver achter ons en kunnen we terug kijken op wederom twee grote feesten! Onze dank gaat hiervoor uit naar alle gasten, artiesten, FP2000- en Hart voor Muziekcrew en uiteraard alle medewerkers van Hotel De Brabander.

In 2015 stonden twee reizen gepland naar Hotel De Brabander en kunnen we u vertellen dat beiden weer een groot succes waren. Zowel de Brabantse variant van zondag 29 november t/m woensdag 2 december als de Hollandse variant van zondag 6 t/m woensdag 9 december werden door alle gasten enorm gewaardeerd.

Inmiddels liggen de Kerstreizen van 2016 alweer achter ons en kunnen we ook nu weer zeer tevreden terugkijken op beide reizen. Tweemaal een uitverkocht hotel, geweldige gasten, fantastische artiesten en een perfect georganiseerd en zeer vriendelijk team van De Brabander stonden garant voor twee onvergetelijke weken. Kortom kijken we zeer tevreden terug op ons jubileumjaar in Winterberg.   

2017, het jaar van twee TOP-Kerstreizen waren inderdaad ook in één woord TOP.
Twee uitverkochte reizen met zelfs nog gasten in aanliggende hotels om zo alle boekingen te kunnen honoreren. Ook dit jaar waren beide weken gekleed onder een witte deken van sneeuw, wat de sfeer van de reis alleen maar ten goede komt. De overvolle bezetting van de reizen in 2017 heeft ons doen besluiten om in 2018 DRIE TOP-Kerstreizen te gaan organiseren. Tot 1 februari a.s. hebben de gasten van 2017 de eerste mogelijkheid om te boeken, hierna zijn de reizen openbaar en voor iedereen te boeken via onze website. 

2018 was het eerste jaar met deze keer drie TOP-Kerstreizen!
Vooraf een enorme uitdaging voor ons om nu niet twee naar drie weken verkocht te krijgen. Maar nadat de verkoop aan in eerste instantie onze vaste klanten van start was gegaan was binnen een maand al één reis helemaal uitverkocht en de twee overigen al voor ruim 60 respectievelijk 70 procent. Een ongekende weelde voor ons en overtrof ook al onze verwachtingen. UIteindelijk waren kort na de zomer ook de twee andere reizen volledig uitverkocht. Een gigantisch resultaat waar we als FP2000 Events en Vakantiehotel Der Brabander enorm trots op waren.
Nu we kunnen terugkijken op deze drie TOP-weken willen we graag alle gasten en artiesten hartelijk danken want het was weer een GROOT SUCCES. Zowel tijdens als na de reizen werden we overrompeld met dankbetuigingen van iedereen voor de fantastische dagen in Winterberg voor het muzikale programma, de gezellige sfeer en de uitstekede verzorging van het hotel.
Kortom voor ons weer een drijfveer en uitdaging om ook in 2019 weer drie onergetelijke reizen aan te kunnen bieden.

2019 weer met drie TOP-Kerstreizen!
Evenals in 2018 stonden er weer drie Kerstreizen op het programma naar het fantastische Vakantiehotel Der Brabander in Winterberg die uiteindelijk door ruim 600 gasten zijn bezocht.
Ook dit jaar weer met TOP-artiesten en een TOP-Programma. Nieuw dit jaar was de verrassingsmiddag op de dinsdag met de Real Time Band uit Belgie die onze gasten op een onvergetelijke dansmiddag hebben getrakteerd met gezellige muziek uit de jaren 60-, 70- en 80. Uiteraard liep de voortreffelijke service en gastvrijheid van Vakantiehotel der Brabander weer als een rode draad door onze reizen. Kortom waren het weer drie onvergetelijke weken en gaat onze dank uit naar alle gasten, artiesten, Perfect Sound en de directie en medewerkers van Der Brabander en nu op naar 2020! 

2020 een jaar zonder Kerstreizen!
Ten gevolge van de COVID-19 pandemie die al vanaf februari 2020 heel de wereld treft, hebben we helaas al onze traditionele Kerstreizen naar Vakantiehotel Der Brabander in Winterberg moeten annuleren. 
Zeer teleurstellend, want ook dit jaar waren alle drie de reizen 100% uitverkocht.
Nu maar hopen dat we het virus snel en permanant onder controle krijgen zodat we in 2021 weer met z'n allen gezond en velig op vakantie kunnen.
Binnenkort meer informatie over onze Kerstreizen in 2021 op deze website.

2021 Tussen alle maatregelen door konden we toch nog naar Winterberg!
Weliswaar moesten we rekening houden met de actuele 2G+ maatregelen die golden tijdens onze reizen in Winterberg, maar konden we uiteindelijk toch nog twee van de drie reizen door laten gaan. Ondanks dat sommige hen reis hadden geannuleerd hielden we nog nog voldoende gasten over om er voor hen, in samenwerking met Hotel Der Brabander en onze TOP-artiesten, een fantastische en onvergetelijke Kerstreis van te maken. Tijdens de laatste reis van 5-8 december lag er in Winterberg zelfs een dikke pak sneeuw dat de reis een nog winters karakter gaf. 

2022 Gelukkig weer een reis zonder beperkingen.
Na enkele vervelende jaren vanwege Covid-19 konden we in 2022 weer alle gasten een reis zonder beperkingen aanbieden en dat was ook al snel te merken aan het aantal boekingen. Binnen no time waren alle drie de reizen uitverkocht inclusief de kamers in het naastegelegen hotel. Ruim 750 gasten verdeeld over de drie weken hebben weer ouderwets kunnen genieten van de gezelligheid en gastvrijheid van Hotel Der Brabander en uiteraard de aanwezige TOP-artiesten. Ook de voetballiefhebbers zijn aan hen trekken gekomen en hebben alle wedstrijden van het WK kunnen volgen op grote schermen in het hotel en de Skihut. 
Kortom kunnen we terugkijken op een fantastich jaar en hopen we alle gaste ook weer in 2023 te mogen verwelkomen in WInterberg.

2023 Een kopie van 2022? _
Toen we op vrijdag 17 februari onze vaste gasten de mogelijkheid gaven om als eerste onze Kerstreizen van dit jaar te boeken waren de reacties overweldigend. Binnen slechts 2 uur was de reis van 26 t/m 29 november uitverkocht! Een ongelofelijk resultaat waar we enorm trots op zijn. Nog voordat de reizen online zouden komen op 1 maart was inmiddels ook al de reis van 19 t/m 22 november uitverkocht. Toen op 1 maart de reis van 3 t/m 6 december online kwam was ook deze reis weer snel uitverkocht en mochten we in totaal weer ruim 750 gasten verwelkomen.

Drie weken een GROOT feest met enthousiaste gasten uit Nederland, België en Duitsland die elke dag in Winterberg getrakteerd werden op de grootste hits van alle aanwezige artiesten. Ook was onze traditionele Kerst-Bingo weer een groot succes en werd de muzikale verrassingsmiddag ditmaal opgeluisterd door niemand minder dan de inmiddels 78-jarige John Spencer en zijn muzikale vriend Jack van Raamsdonk. Samen trakteerden zij ons op de bekende muziek uit de jaren 60-70 en 80. Kortom weer een geslaagde reis met vele onvergetelijke herinneringen voor iedereen en onze dank hiervoor aan alle artiesten en Hotel Der Brabander!

2024 Binnenkort via deze site te boeken.
 

 


 

 


 

 

 

Fotoalbums reis

Kerstreis 2012 Hier treft u tal van foto's aan gemaakt...
Kerstreis 2013 Hier treft u tal van foto's aan gemaakt...
  • Muziekreizen
  • Kerstreizen