• slide 1
false
10
10
fade
8
1

Opent Griekenland haar deuren weer voor toeristen?

maandag 11 mei 2020

LAATSTE NIEUWS!
Griekenland heeft vergaande plannen om vanaf komende zomer weer vliegtoeristen toe te laten op het vasteland en haar eilanden. Momenteel is de Griekse overheid hierover in overleg met de diverse touroperators en worden er binnen enkele weken meer details hierover verwacht.
 

DAT IS GOED NIEUWS!
We gaan er dan vooralsnog ook vanuit dat onze Tv-artiestenreis met Hart voor Muziek naar Rhodos van 8 t/m 15 oktober gewoon doorgang kan vinden en we weer met tal van artiesten en fans op reis kunnen gaan. Wilt u ook mee? Kijk dan voor uitgebreide informatie op onze website.


NOG DRIE VRAAGTEKENS
In onze line-up voor de reis naar Rhodos met inmiddels 12 artiesten staan nog drie vraagtekens en de eerste daarvan zal morgen bekend gemaakt worden.

 

NIEUWGRIERIG?
Luister dan morgenavond 12 mei naar het radioprogramma van onze DJ FONZZ op RadioJND waar hij tussen 20.00 en 22.00 uur bekend zal maken wie nummer 13 zal zijn!
Radio JND is online te beluisteren in Brabant op 93.2 en 93.6FM en via haar website. Daarnaast via de RadioJND-app die te downloaden is in de bekende app-stores.  

Oranje nieuws

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen