Henk Bernard fanreis 2022

Henk Bernard fanreis 2022
false
10
10
fade
6
1

Na twee bizarre jaren kijken we met veel genoegen en vertrouwen uit naar juni aanstaande om weer een week gezellig te gaan feesten tijdens de 6e fanreis van Henk Bernard en te genieten van de Spaanse zon en stranden. Evanls alle voorgaande edities naar Spanje organiseren we deze reis ook nu weer in samenwerking met Solmar.nl

We nodigen u dan ook graag uit om in juni met Henk en enkele van zijn bevriende collega's mee te reizen naar Spanje.
Na de goede en prettige ervaringen in 2017, 2018 en 2019 met de Spaanse badplaats Salou aan de Costa Daurada, heeft Henk er voor gekozen om ook in 2022 weer terug te gaan naar deze fantastische bestemming in Spanje. Deze toeristische trekpleister en haar omgeving heeft zoveel te bieden, dat er nog veel valt te ontdekken voor onze (vaste) gasten. Evenals in 2019 zal het 4-sterrenhotel Best Maritim, direct gelegen aan de Middellandse Zee, de thuishaven zijn van Henk's fanreis. 

De fanreis zal naast Henk Bernard muzikaal worden opgeluisterd door Jacques HerbLeen Zijlmans, Ferry de Lits, Jaman en DJ Fonzz.
Kortom een prachtig gezelschap van artiesten die garant staan voor fantastische muziek en veel gezelligheid.

Voor het vervoer naar Spanje kunt u kiezen uit bus, vliegtuig of zelfs met eigen vervoer.
Gaat uw voorkeur uit naar een reis met de bus dan vertrekt u op vrijdag 3 juni en bent u weer terug in Nederland op zondag 12 juni, reist u liever met het vliegtuig dan vertrekt u op zaterdag 4 juni vanaf Eindhoven Airport naar Barcelona en vliegt u weer terug op zaterdag 11 juni naar Eindhoven. Mocht u ervoor kiezen om de reis op eigen gelegenheid te maken dan verwelkomen we u graag op zaterdag 4 juni in ons hotel in Salou. Wilt u onze reis graag verlengen dan is dat uiteraard ook mogelijk en vraag ik u om contact met ons op te nemen. 

Tijdens uw verblijf in Salou wordt u getrakteerd op een drietal feestavonden in het hotel, onze inmiddels traditionele muzikale boottocht en dit jaar ook nog een verrassingsmiddag.

Indien gewenst is het ook mogelijk om uw reissom in termijnen te betalen.

Voor meer informatie over deze reis nodigen we je uit om verder te lezen op onze website.   

Informatie over deze reis

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen