Henk Bernard fanreis 2022

Henk Bernard fanreis 2022
false
10
10
fade
6
1

Bericht dd 5 augustus 2021:

Tot onze grote teleurstelling en met pijn in ons hart hebben we vandaag moeten besluiten om de fanreis van Henk in september naar Salou te moeten annuleren en te verplaatsen naar juni 2022.

Ondanks dat Nederland vorige week de kleurcodes van de EU-landen op geel en/of groen heeft geplaatst, geeft ons dat helaas nog geen vrijbrief dat we weer onbeperkt kunnen reizen binnen de EU. In tegendeel zelfs, want de Catalaanse regering waaronder Salou valt, heeft onlangs haar Covid-19 maatregelen dusdanig verscherpt dat het niet meer mogelijk is om onze ‘supergezellig feestjes’ te kunnen organiseren in het hotel.
Ja, weer een enorme tegenvaller voor ons allen. We keken er zo naar uit om in september eindelijk weer eens gezellig op vakantie te kunnen gaan met jullie allen, Henk en zijn collega’s.

De fanreis van Henk zal in 2022 plaatsvinden van zaterdag 4 tot zaterdag 11 juni en is vanaf 1 sepetmber a.s te boeken via onze site.
De personen die de reis naar Salou met de bus wensen te maken vertrekken dan op vrijdag 3 juni en zijn terug in Nederland op zondag 12 juni.
De line-up van de fanreis van Henk blijft voor 2022 gelijk. Zo hebben Jacques Herb, Ferry De Lits, Jaman, Leen Zijlmans en DJ Fonzz toegezegd om ook komend jaar weer gezellig met ons mee te reizen.

We hopen op het begrip van al onze gasten voor de door ons genomen beslissing en wensen u allen toch nog een mooie zomer en hoeplijk tot zins in juni 2022 in Salou.

Met vriendelijke groeten,

Henk en Miranka
Frank


Na twee bizarre jaren kijken we met veel genoegen uit naar 2022 met de hoop dat we dan weer onze gezellige feesten en reizen kunnen en mogen organiseren. Hierop vooruitlopend hebben we in samenwerking met Solmar alle voorbereidingen getroffen voor de organisatie van de 6e editie van de fanreis van Henk Bernard naar Salou.

We nodigen u dan ook graag uit om in juni met Henk en enkele van zijn bevriende collega's mee te reizen naar Spanje.
Na de goede en prettige ervaringen in 2017, 2018 en 2019 met de Spaanse badplaats Salou aan de Costa Daurada, heeft Henk er voor gekozen om ook in 2022 weer terug te gaan naar deze fantastische bestemming in Spanje. Deze toeristische trekpleister en haar omgeving heeft zoveel te bieden, dat er nog veel valt te ontdekken voor onze (vaste) gasten. Evenals in 2019 zal het 4-sterrenhotel Best Maritim, direct gelegen aan de Middellandse Zee, de thuishaven zijn van Henk's fanreis. 

De fanreis in 2022 zal naast Henk Bernard muzikaal worden opgeluisterd door Jacques HerbLeen Zijlmans, Ferry de Lits, Jaman en DJ Fonzz.
ortom een prachtig gezelschap van artiesten die garant staan voor fantastische muziek en veel gezelligheid.

Voor het vervoer naar Spanje kunt u kiezen uit bus, vliegtuig of zelfs met eigen vervoer.
Gaat uw voorkeur uit naar een reis met de bus dan vertrekt u op vrijdag 3 juni en bent u weer terug in Nederland op zondag 12 juni, reist u liever met het vliegtuig dan vertrekt u op zaterdag 4 juni vanaf Eindhoven Airport naar Barcelona en vliegt u weer terug op zaterdag 11 juni naar Eindhoven. Mocht u ervoor kiezen om de reis op eigen gelegenheid te maken dan verwelkomen we u graag op zaterdag 4 juni in ons hotel in Salou. Wilt u onze reis graag verlengen dan is dat uiteraard ook mogelijk en vraag ik u om contact met ons op te nemen. 

TIjdens uw verblijf in Salou wordt u getrakteerd op een drietal feestavonden in het hotel, onze inmiddels traditionele muzikale boottocht en dit jaar ook nog een verrassingsmiddag.

Indien gewenst is het ook mogelijk om uw reissom in termijnen te betalen.

Voor meer informatie over deze reis nodigen we je uit om verder te lezen op onze website.   

Informatie over deze reis

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen