Sportreizen

Sportreizen
Sportreizen
Sportreizen
Sportreizen
false
10
10
fade
6
1

In 1985 is FP2000 gestart met de organisatie van een Int. Zaalvoetbaltoernooi in Lloret de Mar. Dit was in die tijd een nieuwe uitdaging voor vele teams om ver buiten de eigen landsgrenzen een toernooi te gaan spelen. Normaal gesproken speelde in die tijd alleen de professionele teams in het buitenland en nu werd die mogelijkheid ook gecreeërd voor de amateurteams.

Mochten we in 1985 tien teams verwelkomen uit Nederland, België en Spanje, de daarop volgende jaren steeg dit aantal enorm tot een gemiddelde van circa 60 teams. Het jaar 2002 was de top, en waren er maar liefst 82 teams actief en speelde hun wedstrijden op 5 velden in Lloret de Mar en Blanes.

In 2010 is er een einde gekomen een een traditie van 26 jaar! Het werd de laatste jaren duidelijk dat onze doelgroep haar vertier voortaan op andere manieren zocht. Ook de gevolgen van de euro en de verschillende crisissen waren debet aan het einde van een prachtig toernooi.

Een toernooi waar we als organisatie heel veel plezier aan hebben beleefd en ik daarom ook nog vanaf deze plaats alle deelnemende teams die de afgelopen 26 jaar hebben deelgenomen, onze vrijwilligers in de organisatie, onze sponsoren, de gemeente Lloret de Mar en onze leveranciers hartelijk wil bedanken!

Naast het zaalvoetbaltoernooi zijn we in 1990 gestart met een volleybaltoernooi in Lloret de Mar op het heilige gras van het atletiekstadion van Lloret de Mar. Na 12 jaren zijn we toen verhuisd naar het prachtige strand van Santa Cristina en hebben aldaar nog een 8-tal jaren ons beachvolleybaltoernooi georganiseerd. Beter bekend onder de naam Beachvolleybalparadise. Doordat dit strand werd toegewezen aan het cultuurgenootschap van Catalonië was het direct ook het einde van dit toernooi.

In de jaren 1990 tot 1995 hebben we ook nog enkele jaren een hockey- en handbaltoernooi georganiseerd. 

In 2003 hebben we de organisatie overgenomen van een bekend tafeltennistoernooi in Lloret de Mar met een internationaal deelnemersveld uit Engeland, Duitsland, België en Nederland. Het komende jaar zijn we verheugd dat we de 25e editie mogen organiseren en als we de geluiden uit de tafeltenniswereld mogen geloven zullen we volgend jaar weer veel tafeltennissers mogen verwelkomen van de afgelopen 25 jaar. We verwachten daarom een toernooi met een hoog reünie-gehalte. 

Een jubileum kan natuurlijk niet voorbij gaan door zonder een extraatje. En in ons geval niet zomaar! Mede door de steun van Donic en Europe Sport zullen er twee wereldtoppers naar Lloret de Mar komen voor het spelen van een demonstratiewedstrijd. Afhankelijk van de beschikbaarheid zullen twee van vermelde spelers aanwezig zijn Jörgen Persson, Jan-Ove Waldner, Dimitrij Ovtcharov of Patrick Baum. Meer informatie leest u in de module tafeltennis op deze site.

Naast de bovenvermelde toernooien in Lloret de Mar zijn we in 2004 gestart met de organisatie van tennisreizen in samenwerking met Miriam Oremans. Op de banen van de plaatselijke tennisvereniging Blanes zijn we enkele jaren vriendelijk verwelkomt en hebben vele tennissers hier hun slagen verbetert op aanwijzing van Miriam, haar man Christ en haar tennisleraren. Vanaf 2006 hebben we onze tennisreizen ook georganiseerd in Turkije. Elke keer waren we te gast in een van de vele prachtige 5-sterren resorts aan de Turkse Rivièra. Sinds vorig jaar zijn we gehuisvest in het IC Green Palace in Kundu, een fantastische accommodatie met vele faciliteiten en niet onbelangrijk een perfecte keuken en zéér vriendelijk personeel.

De laatste jaren zijn we ook actief op de markt van trainingskampen. Niet met kant-en klare pakketten daar we anders verzeild raken in een enorme concurrentiestrijd. Een strijd die wij uit de weg willen gaan daar dit uiteindelijk altijd ten koste gaat van de geboden kwaliteit en de geweste inhoud. Nu juist kwaliteit onze hoogste prioriteit geniet, hebben we gekozen voor maatwerk. Voorafgaand aan het uitbrengen van een offerte gaan we eerst bij de betreffende partij langs om ons concept uit te dragen maar vooral te luisteren naar de wensen en mogelijkheden van de klant. Met dit huiswerk gaan we naar huis en brengen vervolgens binnen 48 uur onze offerte uit. Door de vele reizen die we op jaarbasis organiseren, zijn we in staat door onze scherpe inkoopprijzen, zéér aantrekkelijke prijzen aan te bieden.

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen