• slide 1
false
10
10
fade
8
1

Ferry de Lits fanreis

Ferry de Lits fanreis
false
10
10
fade
6
1

U kunt zich aanmelden voor de 'FERRY DE LITS fanreis 2019' door onderstaand boekingsmodule volledig in te vullen.
Voordat u start met het invullen gelieve de onderstaande instructies eerst goed door te lezen!
 

  • Per boekingstransactie kunt u max. zes personen aanmelden. Indien gewenst kunt u ons boekingsformulier ook aanvragen bij ons kantoor en wordt het via de post naar u verzonden. In verband met de automatische verwerking moet een boeking altijd vergezeld gaan met het e-mailadres van de hoofdboeker!
  • ​Bij het veld 'voorletter' dient u de eerste voorletter in te vullen van de eerste voornaam zoals deze ook vermeld staat in het paspoort of ID-kaart van de betreffende deelnemer.
  • Bij het veld 'voornaam' dient u de eerste volledige voornaam in te vullen zoals deze ook vermeld staat in het paspoort of ID-kaart van de betreffende deelnemer
  • Bij het veld 'achternaam' dient u de exacte naam in te vullen zoals deze ook vermeld staat in het paspoort of ID-kaart van de betreffende deelnemer. Let wel: bij dames is dit vaak haar meisjesnaam.

Deze naamgegevens zijn belangrijk voor het uitschrijven van uw vliegticket! Komen deze niet exact overeen met de gegevens op uw paspoort/ID-kaart kan dat problemen veroorzaken bij  het inchecken  op de luchthaven met zelfs de mogelijkheid dat u niet mee mag vliegen! Kortom zorg er voor dat u de juiste gegevens op ons boekingsformulier vermeld!


Annuleringen:
FP2000 Events B.V. hanteert hierbij de voorwaarden van de ANVR.


Reisbevestiging:
Nadat wij uw boeking hebben ontvangen en verwerkt ontvangt u van ons binnen 14 dagen de reisbevestiging / factuur via e-mail.

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw inschrijving, aarzel dan niet om ons te bellen (+31 13 - 822 47 47 / +31 6 - 53 77 03 81) of te mailen naar info@fp2000.nl

Uw boeking wordt verwerkt, een ogenblik a.u.b.

Gegevens Hoofdboeker Nog 90 plaatsen beschikbaar.

Geslacht hoofdboeker
Roepnaam hoofdboeker
Achternaam hoofdboeker
Telefoonnummer hoofdboeker
E-mailadres hoofdboeker
Aantal Deelnemers (max: 6)
Vertrekplaats
Vertrekdatum
Aantal kamers:
1 persoons
2 persoons
3 persoons
4 persoons

Gegevens Deelnemers

Eventuele opmerkingen

Opmerkingen eten
Opmerkingen kamer
Opmerkingen overig
Kloppen al uw gegevens?
  • Muziekreizen
  • Kerstreizen