• slide 1
false
10
10
fade
8
1

Hart voor Muziek Tv-Artiestenreis 2020 verplaatst naar oktober 2021

woensdag 2 september 2020

MEDEDELING 2 SEPTEMBER 2020:


Ten gevolge van de laatste ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn wij met pijn in ons hart helaas toch genoodzaakt om de Hart voor Muziek Tv-Artiestenreis van oktober aanstaande te annuleren en te verplaatsen naar oktober 2021.

Met name het toenemende aantal besmettingen in Griekenland en enkele andere landen rondom de Middellandse Zee verontrust ons enorm. Ten gevolge hiervan heeft de Griekse regering onlangs ook weer een aantal maatregelen aangepast. In eerste instantie zijn deze voor de korte termijn van kracht maar de verwachting is dat deze gezien de dagelijkse forse stijging van het aantal besmettingen in Griekenland nog zeker verlengd zullen gaan worden en wellicht nog extra verscherpt.
Deze verscherpte maatregelen betreft met name die zaken die een “normale” feestelijke muziekreis in de weg staan. Om er enkele te noemen: in restaurants mag je nog maar met maximaal 4 personen aan een tafel, cafés en restaurants moeten om 24.00 uur gesloten zijn (dus géén midnightsnack) en zijn nu ook alle festivals, concerten en feesten verboden. 

Met deze wetenschap, de hierdoor groeiende onrust onder onze deelnemers en het feit dat ons vertrek al over vijf weken gepland staat, laat ons nu helaas geen andere keuze dan deze zeer ingrijpende beslissing te moeten nemen maar de veiligheid en gezondheid van u, onze artiesten en crewleden staat voorop. Hoezeer we samen met TUI-Kras ook hebben geprobeerd om onze reis dit jaar onder veilige omstandigheden te laten plaatsvinden geeft de harde realiteit ons geen andere mogelijkheid. We hebben gisteren in overleg met TUI-Kras nog overwogen om deze beslissing nog enige tijd voor ons uit te schuiven en te hopen op positievere berichten maar we zijn van mening dat we u dan zo kort voor vertrek helemaal in een lastige situatie brengen.

Het spijt ons enorm om u dit bericht te moeten brengen zeker omdat we tot voor kort ervan overtuigd waren dat we de reis op een veilige wijze door konden laten gaan. De harde realiteit rondom het COVID-19 virus heeft ons echter ingehaald!

In samenwerking met TUI-Kras hebben we de reis nu verplaatst naar oktober 2021 met een vertrek vanaf Amsterdam en Eindhoven op donderdag 7 oktober en vanaf Rotterdam op vrijdag 8 oktober naar dezelfde bestemming, hetzelfde hotel, dezelfde vertrekplaatsen, dezelfde prijs en dezelfde artiesten. 

Ondanks dit zeer vervelende bericht aan u hopen wij dat u begrip heeft voor de door ons genomen beslissing en verwelkomen we u graag op onze reis naar Rhodos in 2021.

Hopende u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd, verblijven wij met vriendelijke groeten.

Frank Peters
René Weijmans

Oranje nieuws

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen