• slide 1
false
10
10
fade
8
1

Kunnen we dit jaar nog op vakantie?

maandag 4 mei 2020

We zijn nu al bijna twee maanden geconfronteerd met het Covid-19 virus in ons land en zijn er door de overheid al diverse maatregelen genomen om deze bizarre situatie proberen onder controle te krijgen.
Gelukkig zijn de laatste berichtgevingen redelijk positief en zijn er mondjesmaat al hier en daar enige versoepelingen doorgevoerd. Hopelijk laat de corona-situatie het de komende tijd toe dat we langzamerhand steeds meer terug kunnen gaan naar ons 'normale' leven al zullen we moeten wachten totdat er een wereldwijd vaccin beschikbaar is die ons allen immuun zal maken voor dit virus en alles weer 'echt' wordt zoals het was......

Vele, zij het niet alle branches zijn door deze situatie zwaar geraakt en zoeken alle ondernemers naar oplossingen om toch nog enigszins het hoofd boven water te houden.
Zo is ook onze reisbranche zeer zwaar getroffen en hebben wij en onze collega's al vele vakanties moeten annuleren. Desondanks zijn we verplicht om toch positief naar de toekomst te kijken en zijn we met z'n allen drukdoende om u op termijn weer mooie reizen te kunnen aanbieden.

Gelukkig hadden wij in ons aanbod al enkele reizen in het najaar gepland staan en hebben we ook al onze eerste reis in 2021 geboekt staan.
Zo organiseren wij van 8 t/m 15 oktober de inmiddels traditionele Tv-artiestenreis met Hart voor Muziek met dit jaar als bestemming het Griekse eiland Rhodos alwaar we te gast zullen zijn in het 5-sterrenhotel Akti Imperial in Ixia, net even buiten Rhodos stad. Deze week trakteren wij onze gasten op een gezellig en muzikaal programma met diverse topartiesten zoals o.a. Django Wagner, Henk Bernard, Ferry de Lits, Stef Ekkel, Helemaal Hollands en nog vele anderen. De drie vraagtekens in onze line-up zullen we de komende weken bekendmaken via onze website en Facebook en Instagram. Houdt deze kanalen daarom goed in de gaten.

Eind november/begin december zijn we drie weken te gast in het 4-sterren Vakantiehotel Der Brabander in Winterberg voor onze jaarlijkse TOP-Kerstreizen.
Reizen naar een TOP-hotel, op een TOP-locatie, met TOP-artiesten en een TOP-programma.
Ondanks de situatie waarin we ons nu begeven hebben we gelukkig al tal van boekingen mogen ontvangen en zijn de meeste kamers al verkocht. Zo hebben we voor onze reis van 22 t/m 29 november nog maar een paar appartementen beschikbaar, is de reis van 29 november t/m 2 december al helemaal uitverkocht en hebben we voor de reis van 6 t/m 9 december nog maar een beperkt aantal hotelkamers en appartementen vrij.

In 2021 staat onze uitgestelde minicruise van dit jaar op de kalender in het Paasweekend van zondag 4 t/m dinsdag 6 april. Drie dagen lekker en onbezorgd varen over het Markermeer waarbij u in de middag en avond wordt getrakteerd op muziek van Ferry de Lits, Robert Pater, Frank Smeekens, Manfred Jongenelis, Jaman, DuoNL,Hans van Seggelen en DJ Fonzz.

Kortom een muzikaal aanbod van reizen waarvan we hopen dat deze allemaal doorgang mogen vinden in een vertrouwde en gezonde wereld.
Heeft u interesse in een van bovenvermelde reizen en wilt u graag meer informatie, kijk dan op onze website www.fp2000.nl of bel met ons kantoor op 013-8224747 of 06-53770381.

We wensen u in deze periode heel veel gezondheid toe en wellicht mogen we u later dit jaar verwelkomen op een van onze reizen.

 

 

Oranje nieuws

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen