• slide 1
false
10
10
fade
8
1

Muzikale Dinnnershows van november 2020 verplaatst naar januari 2021

vrijdag 16 oktober 2020

Ten gevolge van de nieuwe en verscherpte COVID-19 maatregelen die de overheid onlangs heeft afgekondigd zijn wij helaas genoodzaakt de geplande muzikale Dinnershows van 25 oktober en 1, 7 en 15 november bij Dans- en Partycentrum Ome Neeff in Goirle te verplaatsen. Daar het helaas niet in de verwachtingen ligt dat de maatregelen op korte termijn weer versoepeld zullen worden, hebben we ervoor gekozen om de dinnershows naar januari 2021 te verplaatsen.

De nieuwe data zijn:

  • Zondag 10 januari: Django Wagner van 16.00-19.00 uur
  • Zondag 17 januari: Henk Bernard van 16.00-19.00 uur
  • Zondag 24 januari: Ferry de Lits en Frank Smeekens van 16.00-19.00 uur
  • Zondag 31 januari: Jeffrey Heesen van 16.00-19.00 uur

Mochten de Dinnershows op de nieuwe data ook geen doorgang mogen vinden ten gevolge van een verlenging van de aangescherpte regels zullen wij u hiervan uiteraard weer zo spoedig mogelijk in kennis stellen.

De al in uw bezit zijnde entreekaarten blijven geldig voor de nieuwe data. U ontvangt hiervoor géén nieuwe entreekaarten. Mocht u uw entreekaarten nog niet in huis hebben maar al wel hebben betaald, dan ontvangt u deze binnenkort via mail met daarop de nieuwe data vermeld.

In het geval dat u op de nieuwe data van de door u gekozen Dinnershow(s) verhinderd bent, verzoeken wij u om ons dat te melden via een reply op dit bericht en ontvangt u het door u betaalde bedrag van ons teruggestort. Bij uw bericht dan graag uw naam, bestelnummer (indien u uw kaarten online heeft gekocht), rekeningnummer en de juiste ten naamstelling vermelden!

Het spijt ons dat we u dit bericht (weer) moeten sturen doch laten de nieuwe maatregelen ons helaas geen andere keus en hopen wij u met de door ons gekozen oplossing snel te mogen begroeten in Goirle.

 

Oranje nieuws

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen