Fanreis Jack van Raamsdonk 2025

Fanreis Jack van Raamsdonk 2025
false
10
10
fade
6
1

FP2000 Events en Jack van Raamsdonk gaan weer samen op reis!

Naar aanleiding van de succesvolle en uitverkochte eerste editie van de fanreis van Jack naar Winterberg, heeft hij besloten om in ook in 2025 weer op reis te gaan en de organisatie hiervan wederom in handen van FP2000 Events te leggen en waarvoor onze hartelijke dank.

De omvangrijke positieve reacties op de keuze van locatie en hotel in maart 2024, heeft ons doen besluiten om wederom te kiezen voor het gastvrije en familiaire **** Hotel Der Brabander in Winterberg. Een hotel dat op circa 300 km. van Zuid-Nederland ligt er derhalve goed bereikbaar is met eigen vervoer. Voor diegene die al in Nederland willen starten met hen vakantie, zal er ook nu weer een luxe bus rijden vanuit Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Helmond en Venlo.

We danken op voorhand de Fam. Meurs dan ook al bij deze, dat zij hen hotel ook in 2025 weer geheel ter beschikking stellen van de fanreis van Jack in de periode van zondagmiddag 30 maart tot en met woensdagochtend 2 april.

FP2000 Events en Jack hebben tezamen een aantal collega's van Jack uitgenodigd om u (weer) een onvergetelijke muzikale vakantie aan te bieden en we heten dan ook van harte welkom Django Wagner, Ferry de Lits, Jan van Est, Helemaal Hollands, Wilbert Pigmans, Manfred Jongenelis en Priscilla Ophof. De presentatie en muzikale ondersteuning is in de vertrouwde handen van DJ Fonzz

Kortom alle muzikale ingrediënten bij elkaar voor een fantastische vakantie
Uitgebreide informatie over de fanreis van Jack treft u aan op onderliggende pagina's.

Tot ziens op 30 maart 2025 in Winterberg!

Met vriendelijke groeten,

Jack van Raamsdonk
Frank Peters

Informatie over deze reis

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen