Hart voor Muziek Tv-Artiestenreis 2024

Hart voor Muziek Tv-Artiestenreis 2024
false
10
10
fade
6
1

 

Na de laatste jaren uitstappen gemaakt te hebben naar Rhodos en zelfs vorig jaar een Middellandse Zee cruise, hebben we voor dit jaar gekozen om terug te gaan naar het land waar we in 2008 zijn begonnen: Turkije.
Een fantastisch vakantieland met mooie en gastvrije hotels voorzien van tal van faciliteiten in een subtropisch klimaat. Kortom de perecte bestemming voor de Tv-Artiestenreis van Hart voor Muziek.

Waren we de voorgaande edities in Turkije te gast in grote resorts, zijn we dit jaar op zoek gegaan naar een hotel van kleiner formaat maar uiteraard wel met dezelfde klasse, uitstraling en faciliteiten. In samenwerking met onze nieuwe reispartner Corendon hebben we uiteindelijk gekozen voor het 5-sterren Terrace Elite Resort in Gündogdu gelegen op circa 12 km. van Side. Een hotel met een waardering van 8.4 van het neutrale Zoover.nl

Gezien de verwachte grootte van onze groep en de naweeën van de Covid-pandamie is het niet mogelijk om al onze gasten vanaf één datum naar Turkije te laten vliegen. De vertrekdata zijn nu op zaterdagochtend 5 oktober vanaf Maastricht en Eindhoven (nieuw) en op zondagochtend 6 oktober vanaf Maastricht en Brussel. Twee vertrekdata met op allebei de dagen een zeer vroeg tijdstip van vertrek waardoor u deze eerste dag volop kunt genieten van uw vakantie.

Zoals u van ons gewend bent is het ook dit jaar weer een reis met elke dag een hoog amusementswaarde met tal van TOPPERS van eigen bodem. Naast de bekende en inmiddels traditionele feestavonden in een prachtige zaal met grote dansvloer, staat ook dit jaar SUMMERTIME weer op het programma. Een muzikale show van onze eigen DJ Fonzz. Daarnaast zijn de Pool-Games weer terug in ons programma, een serieuse wedstrijd tussen en met fans en artiesten. Nieuw dit jaar is de muzikale Barbeque op de beide zaterdagen van 17.00 tot 21.00 uur op het strand.

Kortom weer genoeg muzikaal en sportief vermaak om van uw vakantie een onvergetelijke reis te maken!

Hebben we uw belangstelling (wederom) gewekt en wilt u deze unieke reis niet missen?
Kijk dan voor uitgebreide informatie en prijzen op onze website en boek snel want vol is vol.

Hopelijk mogen we u op zaterdag 5 of zondag 6 oktober verwelkomen in Side.

Helaas zit deze reis vol

Informatie over deze reis

  • Muziekreizen
  • Kerstreizen