Henk Bernard & Friends fanreis 2023 - Busreis

Busreis
false
10
10
fade
6
1

Wenst u graag met onze First Class bus te reizen in 2023 dan betaald u een toeslag van € 173,- per persoon op onze standaard reissom en bedraagt uw reissom € 762,- p.p. 
Al onze gasten die voor de luxe busreis kiezen, zullen uiteraard vanaf Maarheeze in dezelfde bus geplaatst worden zover de capaciteit van de bus(sen) dit toelaat!
Heeft u een voorkeur voor uw plaats(en) in de bus, gelieve dit dan duidelijk op het boekingsformulier te vermelden bij 'opmerkingen overíg'.
Let wel: wij kunnen geen garanties geven dat uw wensen/voorkeuren ook door Solmar worden gehonoreerd. We doen uitaraard wel onze best hiervoor.

Reizen met onze First Class bus! Je ervaart een nieuwe manier van busreizen en busvakanties!
De stoelen zijn uitgevoerd in leer, breder en comfortabeler waardoor u meer bewegingsruimte heeft tijdens uw reis. Er staan slechts 3 stoelen op een rij, u zit dus naast elkaar of achter elkaar. Indien u tijdens de reis achter elkaar zit heeft u de meeste ruimte, maar ook naast elkaar heeft u voldoende ruimte zonder u medepassagier te storen. De catering in de bus is goed verzorgd en nét iets uitgebreider dan in onze Royal Class bus.

Als je kiest voor het vervoer naar Spanje met onze First Class bus, heb je de mogelijkheid om te kiezen uit:

 • een groot aantal opstapplaatsen verdeeld over Nederland¹ of
 • je te laten wegbrengen naar de centrale verzamelplaats in Maarheeze of
 • met je eigen auto direct naar het centrale verzamelpunt van Solmar Tours in Maarheeze te rijden en deze aldaar te parkeren à € 4,- per dag. Mocht je van deze optie gebruik wensen te maken, gelieve dit dan duidelijk bij 'opmerkingen' te vermelden op het boekingsformulier. Deze kosten worden dan direct in uw factuur meegenomen.

  Het adres van het centrale verzamelpunt van Solmar Tours is:
  Den Engelsman 2-a
  6026 RB  Maarheeze
  Tel. 0495 - 588740

  ¹) Het vervoer vanaf uw opstapplaats naar het verzamelpunt in Maarheeze vindt plaats met een van de luxe bussen van Solmar Tours. In Maarheeze stapt u over in onze First Class bus naar uw hotel in Cap de Salou.

  Indeling benedendek First Class bus:


  Indeling bovendek First Class bus:
 • Muziekreizen
 • Kerstreizen