• slide 1
false
10
10
fade
8
1

Hart voor Muziek Tv-Artiestencruise 2023

Hart voor Muziek Tv-Artiestencruise 2023
false
10
10
fade
6
1

U kunt zich aanmelden voor de 'Hart voor Muziek Tv-artiestencruise 2023' door middel van het volledig invullen van onderstaande boekingsmodule.
Per boekingstransactie kunt u max. zes personen aanmelden. 

Nadat wij uw boeking hebben ontvangen en verwerkt ontvangt u van ons uw reisbevestiging/factuur. De aanbetaling voor onze sterrencruise bedraagt 30% van uw totale reissom. Het restantbedrag dient u uiterlijk voor 1 september voldaan te hebben. Indien gewenst kunt u het restantbedrag ook in termijnen betalen.

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw inschrijving, aarzel dan niet om ons te bellen (+31 13-822 47 47 / +31 6-53 77 03 81) of te mailen naar [email protected]

Bij het invullen van uw boeking gelieve rekening houden met de onderstaande opmerkingen:
- Bij het veld 'voorletter' dient u de eerste voorletter in te vullen van de eerste voornaam zoals deze ook vermeld staat in het paspoort of ID-kaart van de betreffende deelnemer.
- Bij het veld 'voornaam' dient u de eerste volledige voornaam in te vullen zoals deze ook vermeld staat in het paspoort of ID-kaart van de betreffende deelnemer
- Bij het veld 'achternaam' dient u de exacte naam in te vullen zoals deze ook vermeld staat in het paspoort of ID-kaart van de betreffende deelnemer. Let wel: bij dames is dit vaak haar meisjesnaam.
- Het invullen van het paspoortnummer of nummer van uw ID-kaart is verplicht!

Mocht u uw voor- en/of achternaam verkeerd invullen, loopt u het risico dat u geweigerd wordt op de door u geboekte vlucht. Controleer daarom uw namen goed op ons boekingsformulier! Eventuele wijzigingskosten zijn voor uw eigen rekening!

Uw boeking wordt verwerkt, een ogenblik a.u.b.

Gegevens Hoofdboeker Nog 37 plaatsen beschikbaar.

Geslacht hoofdboeker
Roepnaam hoofdboeker
Achternaam hoofdboeker
Telefoonnummer hoofdboeker
E-mailadres hoofdboeker
Aantal Deelnemers (max: 6)
Vertrekplaats
Vertrekdatum
Aantal kamers:
1 persoons
2 persoons
3 persoons

Gegevens Deelnemers

Eventuele opmerkingen

Opmerkingen eten
Opmerkingen kamer
Opmerkingen overig
Kloppen al uw gegevens?
  • Muziekreizen
  • Kerstreizen